Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | January 10, 2018

AKA made by Elin Johansson och Hairtalkextensions

Så, det var det här jag gjorde hos Elin Johansson igår. Riktigt långt kallt hår med lite stripig effekt, lite mer attityd. Jag känner mig mer och mer bekväm i min stil som jag har idag, den är bekväm, lite coolare och avslappnad. Lätt att klä upp genom ett par snygga klackar, thats it. Jag är verkligen så långt ifrån pennkjol, pärlörhängen och ballerinas det bara går. Bara det att jag kan gå runt i ett mjukisset och känna mig uppklädd, kan det bli bättre?

Det blev lite knas med håret igår för vi hade beställt 60cm, förstår ni hur långt mitt hår hade vart!? Vi fick 40cm och det var vissa färger som var fel men Elin kirrar allt. Hon jobbade med sina färgningstekniker, klippte inte så mycket samt färgade även mitt hår och ja ni ser ju resultat ovan. Magiskt! Jag har ju inte färgat mitt hår på flera månader så igår när jag fick en ny uppsättning av >>Hairtalk<< så fräschade Elin till färgen också så att håret även skulle vara reda för det nya året. 😉

Hur Elin jobbade, med vilka färger, hur man stylar ett sådant här hår etc kan ni läsa i >>hennes inlägg HÄR<<. Det enda jag gjorde var att sitta ner, följde order, drack den fantastiska cappucinon hon alltid gör till mig och gick igenom min mejl. 😀

Jag älskar ju att experimentera med min look, speciellt håret då jag vet att Elin alltid gör så att det passar mig och mitt utseende. Och just när vi använder oss av Hairtalk går allt väldigt fort för att sätta in det tar typ 20 minuter, tänk när jag hade keratinvax… Då snackar vi timmar… Mitt hår blir inte alls lika slitet av denna förlängningsmetos för när jag lockar det själv så håller det sig till nästa gång jag tvättar.

Hairtalk är ju världens mest skonsammaste hårförlängningsmetod, det är etniskt handlat hår och 100% remy/ tempelhår. Man behöver inte vila håret mellan omsättningarna och jag återanvänder håret 3 gånger innan jag byter ut och jag sätter om det var 6e vecka ungefär. Håret ser väldigt naturligt ut, det är lätt att arbeta med och jag älskar kvaliteten. Jag har testat olika förlängningsmetoder innan men detta är den som jag tycker känts bäst och ser bäst ut och mitt egna hår tar ingen skada av det. 🙂


20 kommentarer20 kommentarer om “AKA made by Elin Johansson och Hairtalkextensions”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj oj oj, så jädra snyggt! *busvisslande emoij 😉

  Reply
 • *Emoji … stavas det! 😉

  Reply
 • Åh tack Sophie!

  Reply
 • En enarmad blondin.

  Reply
 • Hahahaha

  Reply
 • Vad snyggt. Ska själv fixa mitt. Tona eller slinga och har långt hår och snedlugg det kommer kännas bra. Kram. 😊

  Reply
 • Tack snälla! Lycka till 😀

  Reply
 • Sååå snygg Annica! Klackarna till din enormt avslappnade utstyrsel ovan ger en enorm brytning men det blir i samma veva dödligt snyggt! <3

  Jag verkligen älskar din stil och särskilt alla dina klackar som visas på bloggen. I somras visade du ett par här på bloggen i samband med ett foto på dig och Viktor Frisk. De är helt genomskinliga och bland det snyggaste jag sett! FOR REEEEEEEEEEEEAL! <3 Jag är själv trans (MtF) och har givetvis lite svårt och hitta klackar till mig med. Är så där lite väl desperat. 🙁
  Jag undrar ifall du känner igen en sida där man kan designa sina egna klackar/skor och utefter sina egna behov få de konstruerade. Jag får nämligen göra så nu innan alla operationer/korrigeringar.

  Reply
 • Oh tack Adis! 😀

  De genomskinliga är från Jennie Ellen. Jag förstår, tyvärr vet jag inte någon sida som man kan göra egna skor på… Vad har du för storlek? :O

  Kramar

  Reply
 • Jag har storlek 47. Jag är 23 år och är 2.05 lång vilket är lite väl utav allting känner jag. Jag kommer inom en snar framtid korrigera mycket i både övre och nedre extremitet, bl.a. min kroppslängd i USA samt längd utav min fot och slipa på ett utskott som vi alla egentligen stör oss lite lätt på. Den kan visas i olika grad från person till person och som kallas “Hallux Valgus”. Den befinner sig precis bakom stortån snett ner.

  Jag menar, detta kommer inte ske imorgon och därför försöker jag hitta sidor där man kan designa egna och få de gjorde utefter valda kriterier. Jag har hört att det ska utökas med sådana möjligheter på grund av att vi människor blir allt större i storlek med tiden och även kvinnor runt 190 cm börjar bli allt vanligare.

  Vad tycker du Annica om långa kvinnor? Alltså när det går uppemot 190 – 190+? 🙂

  Tack för att du ger återkoppling och delar med dig av dina kunskaper! <3

  Reply
 • Okej hoppas att allt kommer att gå bra och du gör detta för din egna skull <3

  Alla är vackra på sitt sätt och det sexigaste jag vet är utstrålningen, känner man sig bekväm i sig själv så syns det.

  Lycka till med allt och hoppas att det går bra! <3

  Reply
 • Vad menas med AKA? Vet att det vanligtvis står för Also Known As, men vad betyder det här?

  Reply
 • Det står för Also Known As, mitt namn var taget på instagram så därför körde jag på Akaannica men många tror att jag heter Aka på instagram, haha! 😀

  Reply
 • Ser ingen större skillnad mot innan förutom att det är längre och ser mer slitet ut nu:/

  Reply
 • Det är längre och det ska var den looken, jag älskar det! 😀

  Reply
 • Fint! fast mycket mer attityd å fräschare när du hade kortare tycker jag!😋

  Reply
 • Kör du själv på det? 😀

  Reply
 • Jaa! Typ alltid haft långt men sen för två år den nu typ klippte jag lob å känns så mycket fräschare! Är kort som du (1.55) å tycker långt hår gör att man ser kortare ut oxå, när jag klippte mig lyfte jag några cm😊👍

  Reply
 • Så jäkla snyggt! Som vanligt!! Du är Sveriges svar på Kim k, alltid stilsäker, klassisk o kaxig! Plus du varierar dig mycket vilket är superkul o se o läsa. U rock ! Speciellt eftersom du nästan alltid svarar på kommentarer…. Hoppas du har en underbar helg. Kram <3

  Reply
 • Riktigt vackert. Du har verkligen hittat “dig själv” vad det gäller stil på outfits och hår. Har också testat olika förlängningar men aldrig hairtalk, måste testa! Undrar bara om tejpen syns tydligt vid uppsättning mm. Jag har ganska tunt hår och det ser så tacky ut om man sätter upp håret och själva tejp eller fästen syns genom. Vad tycker du om tejpen, syns de mycket eller stör?

  Reply