Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:16 | January 7, 2018

Silent spa

OBS!
Detta var en jobbresa men det var inga krav att lägga upp något på bloggen men jag gör det ändå för att visa upp vad vi gjort! Menar alltså inte att smyga med reklam, är stolt över att jag får göra dessa samarbeten men nu har jag märkt ut även här. 🙂

Jag landar till världens finaste ljus på himlen, det är alldeles orange, gul, rosa nyans men svinkallt dock. Det har det var hela dagen, både i Estland och i Stockholm. När jag kom hem möttes jag däremot av en hemsk utsikt från mitt fönster, byggställningar. Nu börjar fasad- och balkongrenoveringen så mina möbler måste plockas bort och min balkongdörr kommer att stängas igen under hela sommaren som det ser ut som. Jag dubbelcheckade på lappen ang renoveringen och de ska hålla på fram till oktober. Kan det verkligen stämma? Ska jag vara instängd i min lägenhet och inte kunna gå ut på balkongen och ha byggare utanför mitt fönster fram till oktober? Då smäller jag av! Jag måste ta reda på lite mer känner jag för det känns inte rimligt…

Medan jag sitter och värmer mig i soffan kan vi väl drömma oss tillbaka till Hedon spa där jag spenderade min fredag och även lördag morgon tillsammans med Daniel. Vi badade lite i poolerna på spaavdelningen innan vi gick till the silent area där man fick göra lite fotbad, ljusterapi, bada och bara slappna av. Det var så välbehövligt och vi hade tid till att faktiskt slappna av. Jag säger detta varje gång, varför gör man inte detta oftare!? Jag är så tacksam för denna helg för jag känner mig så lugn, utvilad och återhämtad efter decembers stressiga månad. Jag känner mig så redo för att ta mig an januari!

Fotbad. Ljusterapi. Pool i silent spaavdelningen.


19 kommentarer19 kommentarer om “Silent spa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hos mej dom börja november och sluta första maj. Därför så bra dom gjorde ändringarna på vintern så jag kunde öppna balkongen i maj. Hoppas du kan det med.

  Reply
 • Jag tror det är kört för min del… 🙁

  Reply
 • Härligt! Ska på spa i feb med min kära, ska bli underbart! Va ni ensamma där, Eller lyckades ni ta bilder utan att få med andra människor bara🙄

  Reply
 • Gud så härligt! Vi var där tidigt så vi var snabba 🙂

  Reply
 • Din förening har både hemsida och facebook-grupp där information finns plus att det varit infomöten om fasadrenoveringen för boende i respektive hus..

  Reply
 • Tur någon har koll 😀 Tack!

  Reply
 • Ser fantastiskt ut, älskar spa! Gillar verkligen din bikini, minns du vart den är ifrån? Och du, fan vad fin du är <3

  Reply
 • Den är från Nelly 😀

  Reply
 • Åh, vart är bikinin ifrån? Så himla fin!

  Reply
 • Från Nelly 🙂

  Reply
 • Din balkong kommer säkert inte vara täckt under hela den perioden. Åtgärder görs ju ofta på flera hus samtidigt och de måste därför redogöra för när hela arbetet kommer vara färdigt ☺️

  Reply
 • Tur att du ger mig hopp! 😀

  Reply
 • Bodde i en lägenhet en gång där man gjorde fönster och balkongrenovering och då fick vi inte se ut på ett halvår som tyvärr var lagt över sommaren☹️

  Reply
 • Ååååååh nooooooo!

  Reply
 • På vilket vis var det då en jobbresa, alltså vad gick jobbet och samarbetet ut på om ni inte behövde lägga upp på bloggen? Ja menar, då kan det ju inte ha varit det jobbet gick ut på..?

  Reply
 • Det gällde endast instagram men jag gillar att göra det där extra för att företag ska fortsätta vilja jobba med mig 🙂

  Reply
 • Du är en så fin inspiration Annica! Blev dumpad i början av förra året och 2017 var verkligen inget toppenår, men att se dig gå vidare från ett förhållande och hur stark du är får mig så himla inspirerad. Är fortfrande komplicerat med mitt ex tyvärr, och ännu mår jag inte så bra som jag vill, men är på god väg. Fortsätt med det du gör, du är grym! Ha en bra vecka 🙂

  Reply
 • Tiden läker verkligen alla sår och se till att umgås mycket med vänner som ser till att du skrattar och ha det kul! Det har hjälpt mig otroligt mycket!

  Reply
 • Men gud troligtvis kommer de inte borra och bröta utanför ditt fönster till oktober i alla fall. När min brf renoverade fasaden tog det typ 1.5 månad högst.
  Kram

  Reply