Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | January 7, 2018

Estland och Hedon Hotell

OBS!
Detta var en jobbresa men det var inga krav att lägga upp något på bloggen men jag gör det ändå för att visa upp vad vi gjort!

God morgon!

Jag är så hungrig, sitter på Daniels rum och väntar på att han ska bli klar. Han skulle vart det 9 och ni ser ju vad klockan är…

Den här resan har vart så välbehövlig och den började i fredags. Vi flög från Stockholm runt 11, mellanlandade i Finland och sedan ner till Estland. När vi kom fram så hade våra väskor försvunnit efter vägen så vi fick åka till Pärnu med vår guide och två norska Youtubers utan våra saker.

När vi kom fram till superhärliga Hedon Spa Hotell så väntade 1h massage för både mig och Daniel. Det var bara att checka in, hoppa i badrockarna och springa ner till spaavdelningen.

Första minuterna så kände jag mig så stressad men efter 10min somnade jag till och halvsov hela behandlingen. Jag njöt! Mådde så jäkla bra!

Efteråt väntade en rejäl middag och det var så himla gott! Vi alla hade det trevligt i många timmar, drack alkoholfria drinkar och pratade om influencervärlden. Mot slutet satt vi alla och halvsov, vi var så trötta efter behandlingarna så innan midnatt var vi i säng.

Ska man åka på sparesa så rekommenderar jag verkligen Pärnu, det är så mysigt här och väldigt lugnt så man hinner varva ner, njuta och vara in the moment. 🙂

Från flygplatsen till planet.Så litet plan.Framme på det fantastiska spahotellet!Mot massagen!Ljusterapirummet.60min massage, bästa på länge!Virgin strawberry margarita.Flottigt hår och oljig efter massagen, ca 30min efter detta kom våra väskor till hotellet. 😀Så himla god mat!Däckade direkt efteråt på rummet!


10 kommentarer10 kommentarer om “Estland och Hedon Hotell”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud så fint det ser ut och vara! Jag vill verkligen boka en spa-resa någon gång själv och bara få infinna mig i det totala lugnet! <3

  Nu till Sommar åka jag med min vilda familj till Kroatien för 16:e gången i en månad och det är så efterlängtat men att boka in en spa-resa för vintern2018 hade varit dröm FOR REEEEEEEEEEEEEAL! <3

  Reply
 • Det är magiskt! Det borde alla göra, man mår så bra utav det!

  Wow 16e gången!? 😀

  Reply
 • Hahahaha! Vi kommer från Södra Bosnien alltså väldigt nära Kroatiens gräns och då åker vi ner varje Sommar på solsemester. Samtidigt så känner jag personligen att det hade varit kul att upptäcka något nytt. Kanske en spa-resa till Estland! 😀 😀 😀 <3

  Reply
 • Ja att rekommendera 😀

  Reply
 • Hej fina Annica! Vill du visa på något foto hur dina översta hairtalkfästen sitter? Och gärna visa dom nedersta i nacken med. Tycker att min övre råd sätts för långt ner för det mesta och nedersta för långt upp. Jag har ändå 5 pkt så det borde verkligen räcka till att placeras mer jämnt över hela huvudet:P

  Reply
 • Jag ska sätta om håret på tisdag så då kan vi göra det 😀

  Reply
 • Jättegärna! <3

  Reply
 • Spenderar helgen på grand Hotel härligt.

  Reply
 • Wow det lät ju också magiskt!

  Reply
 • […] Annica och Daniel är på Spa-resa i Tallin och verkar ha det hur gött som helst. Annicas blogg fullkomligt svämmar över av bilder, beskrivningar och hyllningar av hotellet, deras spa och i princip allting de stött på. Daniel Paris är lika eld och lågor på Instagram och många följare kommenterar att de verkar ha världens bästa semester. För det är väl semester? Eller? Varken Annicas blogg eller Daniels Instagram andas ett ljud om att det skulle vara någonting annat än en ren semester där allting de skriver är deras helt objektiva sanning, skriven helt utan monetär påverkan. Tiiiiiiiiills man kommer till Annicas Instagram och noga läser på alla hennes bilder och inlägg som hon publicerat från Estland. Vad har vi här då? […]

  Reply