Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:55 | December 31, 2017

Lista “Året som gått”

God morgon!
Idag är det sista dagen på året, jag och Billy satt och pratade om det till frukosten imorse att idag är det sista chansen att göra det här året till det bästa så ikväll går vi all in! 😀 Det här har ju vart mitt år utan tvekan och jag är så tacksam för 2017. Här kommer en lista som sammanfattar 2017 litegrann:

Vad mådde du bra av?
Att resa, umgås med vänner och festandet.

Vad har du vart ledsen över?
Min separation med Marcelo, det var det jobbigaste under året.

Testade du något nytt?
Att bo själv.

Vad la du mest tid på?
Förutom jobb så festa, träna och komma iordning i min lägenhet.

Vem vill du tacka och varför?
Jag vill tacka min fantastiska terapeut som fick mig att äntligen börja bearbeta det som legat i mitt bagage och påverkat mig utan att jag vetat om det. Jag vill tacka Starclub, Daniel Paris och Billy för att dom gjort alla fester till de bästa och mina tjejkompisar som funnits där för mig när jag haft det som jobbigast.

Vad är du stolt över när du ser tillbaka på året?
Att jag klarade av att avsluta en relation och börja om, bygga upp mitt egna hem och trygghet och komma på benen igen.

Vem saknade du?
Jag har nog inte saknat någon speciell men jag har ju saknat att ha någon. Någon att somna med, som håller om mig om nätterna, vakna med någon vid min sida, ha någon att äta med och kolla film med sent på nätterna.

Vilka lärdomar tar du med dig från året?
Att jag klarar av så jäkla mycket själv, jag är starkare än jag trott både fysiskt och psykiskt. Jag har lärt mig att uppskatta min egentid och att ha dö-tid.

Största utmaningen?
Att bo själv, eftersom jag aldrig gjort det innan så har det var den största utmaningen. Och att kunna gå vidare efter ett långt förhållande.

Vilka dagar minns du speciellt?
Jag minns Way Out West-helgen, Summerburst både i Göteborg och Stockholm samt Big Slap. Las Vegas och Paris, de är de dagarna som poppar upp i min skalle direkt.

Hur har du utvecklats under året?
Jag har blivit modigare, jag vågar säga vad jag tycker och har även blivit bättre på att säga ifrån. Både när det kommer till jobb och till människor i min närhet. Jag vågar vara mer spontan, överanalyserar inte så mycket längre och tänker inte så mycket katastroftankar. Jag bara kör!

Vad inspirerade dig?
Sex And The City. Aldrig någonsin har den serien inspirerat mig så mycket som under min singelperiod!

Bästa besluten?
Att gå ur en relation som tyvärr inte hade en ljusare framtid. På så sätt räddade vi vår vänskapliga relation. Skaffa Stitch, hon har tillfört så mycket i mitt liv.

Hur tog du hand om dig själv?
Jag festade mycket och levde det typiska singellivet och jag behövde verkligen det. Sedan satte det sig sina spår så det var en skev balans med fest och träning. Men jag behövde det.

Vad vill du göra om nästa år?
Summerburst, WOW, Big Slap och allt som har med fest och house att göra! Jag älskar det! Och resa mer såklart! 😉

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Flyttade till en egen lägenhet.

Höll du några av dina nyårslöften?
Ja det gjorde jag. Jag förbättrade mitt förhållande med mig själv. Skaffade hund. Kom över 100k på Instagram. Och numera överlåter jag nästan allt till mina agenter. Så av sju mål nådde jag fyra och det är jag superstolt över!

Fick någon du känner barn?
Ja det var ett par stycken och några som nu också väntar!

Vilka länder besökte du?
Oj nu ska vi se: Thailand, Dubai, Frankrike, Portugal, Amsterdam, USA, Finland, Danmark. Vissa länder besökte jag flera gånger.

Är det något du saknade under året som du vill ha nästa år?
Kanske en till housefestival? 😀

Vilket datum kommer du alltid att minnas?
9 juni och 31 juli.

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Att jag blev singel och fick jobba med det förhållandet som är det absolut viktigaste och det är det med mig själv.

Vilket var ditt största misstag?
Att jag drack så mycket alkohol då det sabbade min kropp och hud.

Vilket var ditt bästa inköp?
Min lägenhet!

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och mat.

Vad gjorde dig riktigt glad?
Dessa festivaler som vart! Det känns verkligen som att det inte finns några problem när jag går på sådant, jag blir så lycklig och mår så jäkla bra!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag skulle nog säga att jag blev alkoholförgiftad under WOW, det blev riktigt mycket sprit under den helgen så jag blev nog både sjuk och skadad efter det. Haha!

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på det här året?
Alltså house överlag men “More Than You Know” med Axwell och Ingrosso kommer alltid påminna mig om detta år. Den låten betyder extremt mycket för mig!

Mådde du bättre eller sämre än vad du gjort tidigare år?
Oj jag har både mått sämre och bättre än tidigare år. Man kan väl säga att början året var det värsta och slutet har vart det bästa någonsin!

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Laga mat hemma, mina tjejkompisar och min familj.

Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Ja vissa killar från Tinder, haha!

Blev du kär?
Hmm, jag vet inte riktigt. Jag känner ju något för någon men jag vet inte om det är kärlek eller om jag bara är förtjust.

Önskade du dig något som du fick?
Jag önskade mycket i år och några av dom sakerna var ju att komma på banan igen efter min separation. Jag ville även få mer jobb och bra kampanjer vilket jag också fått.

Önskade du dig något som du inte fick?
Ja lite mer och tydligare bekräftelse från vissa personer… Det hade gjort att jag inte slösat min tid på dom.

Vilken var årets bästa film?
Jag skulle nog säga årets bästa serie SATC, den har hjälpt mig mycket!

Vad gjorde du på din födelsedag?
Mina tjejkompisar kom över till mig på frukost, sedan åkte vi till Uppsala för att jag skulle hoppa fallskärm. Dock blev det för dåligt väder så vi åkte tillbaka. Vi gjorde Escape room sen, åt middag på Mr French och sedan festade vi och jag hånglade med en kille. Haha!

Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Jag har lärt känna en tjej som heter Xenia som jag verkligen tycker om, fasiken vilken härlig tjej alltså. Sedan har jag träffat många roliga människor just via alla dessa fester jag har vart på som har resulterat i både jobb och bra samarbetspartners.

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Jag känner verkligen att jag hittat min stil och jag skulle beskriva den som ganska chill och cool. Jag kan gå ut i mjukisar och klackar. Over size, camo och denim.

Vad fick dig att må bra?
Singellivet, Stitch, mina vänner och festerna.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Alesso

Vilken var din bästa månad?
Oj hmm, augusti kanske?

Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Ja min renovering. Jag skulle tagit in en inredare direkt som jobbade med en och samma firma och sedan flyttat in när allt vart klart! Att bo mitt uppe i en renovering är kaos så planeringen kring den hade kunnat gjort bättre!

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Jag kommer inte planera lika mycket, jag kommer göra vad fasen jag vill och får feeling för. Jag kommer lyssna mer på mig själv och känner jag minsta lilla tvekan kommer jag backa. Men jag skulle ändå säga att jag kommer våga lita mer på mina känslor och kommer nog satsa lite mer, gå lite mer all in som jag gjort de senaste månaderna. 😉


13 kommentarer13 kommentarer om “Lista “Året som gått””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här