Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:05 | December 29, 2017

Sista PT-passet

Gud vad kul att så många av er uppskattade min träningskalender, det är sådant som får mig motiverad att fortsätta med det jag gör. Så himla häftigt att några av er till och med skickade före- och efterbilder, wow vilka jäkla resultat. Och även fast vissa av inte märkte så stor skillnad utseendemässigt så är det så himla kul att ni hittat glädjen i träningen och kommer att fortsätta. Jag är så glad för er feedback!

Jag ska snart iväg på mitt sista PT-pass innan nyår, idag skulle det bli tunga lyft. Så tungt med få repetitioner så jag startade dagen med en rejäl tallrik havregrynsgröt så jag har all energi jag bara kan få! Sedan blir det nog ett thaiboxningspass imorgon och det blir då mitt sista pass för det här året. 🙂

Igår kväll innan jag lade mig gick jag ut på en promenad med Stitch och när jag kom in satt det en kille i ca 30 års åldern i mitt trapphus. Han ursäktade sig att sitta där, han berättade att han var från härbärget, var blöt om fötterna och kall och väntade på sin tunnelbana. Jag frågade honom om jag kunde hjälpa honom med något, om han var hungrig, behövde nya strumpor eller om jag kunde bjuda han på taxiresan dit men han tackade så mycket och sa att det var lugnt. Jag tyckte så synd om honom så jag gick upp i lägenheten, hämtade lite proteinsmoothie och godis som han kunde ha med sig på väg dit och han blev så glad. Det värmde verkligen i mitt hjärta att se hur glad och tacksam han blev. Jag berättade ju det på min instastory igår att jag försöker bidra så mycket jag kan till välgörande ändamål men det som verkligen får mitt hjärta att slå lite extra det är när jag kan göra skillnaden direkt och se den med egna ögon. Även om det bara nu var lite snacks som han kunde ha med sig på väg dit så betydde det mycket för honom och det gjorde att jag mådde så bra hela kvällen och somnade med ett leende på läpparna. <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Sista PT-passet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hörru. “Bara lite snacks” jag är säker på att du gjorde mer för han igår än många andra gjort i hans liv. ♡♡♡♡♡♡
  Han kommer minnas detta. ♡

  Reply
 • Tycker livet går ut på mycket att hjälpa andra människor och djur i nöd. Hoppas det nu gick bra för killen. Kan inte vara lätt att vara utan bostad för mej är min lägenhet det viktigaste.

  Reply
 • Hej!
  Ville bara säga att som drogfri missbrukare vet jag hur mycket sådana gärningar betyder, att få känna sig som en människa och inte smutsen längst ner på samhällsstegen som “alla andra” ser ner på. Många gånger betyder handlingen i sig mycket mer än att det “bara var lite snacks” eller tiotusen kronor. Även om jag idag är drogfri och det inte går att se på mig hur jag levt bland knark, kriminalitet och suttit i fängelse blir jag otroligt berörd när människor på olika sätt göra fina gärningar för mig. Och för andra!

  När jag startade min blogg i oktober fick jag ett swishat bidrag av Hugo Rosas till en vinterjacka, trots att vi inte känner varandra, något som jag fortfarande blir varm i hela kroppen utav (ordagrant pga att jag kunde köpa en vinterjacka också hehe) och har svårt att förstå.

  Jag är hundra procent säker på att du gjorde mannens dag! Gott nytt år – Kram Cecilia

  Reply
 • Cecilia du är fin och bra. Jag och fler tycker om att hjälpa människor som råkat i svårigheter. Det kan hända alla och livet är långt med många olika perioder i bland svåra. All värme till dej och ta hand om dej kram.😇😚

  Reply
 • Underbart gjort! Tappa aldrig bort den sidan av dig själv <3

  Reply
 • Vart kommer de super snygga linnet ifrån? 😍

  Reply