Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:05 | December 29, 2017

Lite nytt till hemmet

Hallå!
Nu är jag hemma efter en sväng till Sickla. Jag skulle köpa galgar men kom hem med en kaffemaskin, lite ljus och kuddar istället. Jag gav ju bort min kaffemaskin till Marcelo då jag ville ha en svart i köket, men den jag ville ha fanns inte i svart så det blev denna nedan. Jag ville ha en maskin med mjölkskummare som gör klart hela kaffet, inte att man behöver skumma själv och hälla över. Gud vad lat jag låter nu men jag älskar verkligen cappuccino och vill bara trycka på en knapp och sedan ha en färdig kopp framför mig istället för att trixa och dona. Och sedan var det 1000kr rabatt på dom så jag betalade bara strax över 3000kr för den. 😀

Jag köpte ju även lite gråa ljus för att matcha resten av inredningen i mitt hem och sedan lite mer kuddar till min säng då jag lagt några i soffan i vardagsrummet. Nu fattas bara en matta och en ny taklampa som jag hittat på By Rydens till vardagsrummet, jag ska suga på den karamellen ett tag till om jag ska köpa den eller leta efter någon annan.

Nu ska jag laga lite middag, mysa med Stitch sedan ta en kvällspromenad. Det är så härligt väder! 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Lite nytt till hemmet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du köpt en ny soffa.? Marcelo har ju din snygga blå soffa..? Visst var det en bäddsoffa? Var hade du köpt den?

  Reply
 • Ni kommer få se.

  Den är från Hemdesigners 😀

  Reply
 • Vart ska din underbara sarfatti ta vägen?? Den kan du ju inte göra dig av med! Men om du ska är jag första ching😃👏🏼🙄

  Reply
 • Den ska in i sovrummet 🙂

  Reply
 • Menar det en sån gör man sig inte av med😍 beställde en idag faktiskt men kan inte bestämma om den ska va i sovrummet eller vardagsrummet 🤗🤗

  Reply
 • Vart köpte du kaffemaskinen?😃

  Reply
 • Vad hände med mattan du köpte till vardagsrummet? Tyckte den var snygg och funderar på att köpa en lika dan… Men om du byter efter bara en månad (?) så kanske kvalitén var dålig?

  Reply
 • Det måste vara super att vara sponsrad så man har råd att “köpa” och byta möbler var och varannan månad.
  Såg på Instastory att du har en grå sammet(?) soffa nu. Var det inte du som var så nöjd med den blå sammets soffan som du fick vänta i evigheter på.
  Och har du inte nyss “köpt” ett nytt soffbord? På Instastory klickade du just hem 2 stycken nya.

  Reply
 • hej vilken fin bild du har på din sida gå gärna in på min blogg och kolla vad jag har lagt upp och följ gärna mig

  Reply