Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 29, 2017

Förberedelser inför Nyårsfesten!

Innehåller adlinks

Två dagar kvar till nyår, hur ska ni fira? Jag kommer tillsammans med vänner vara på Mr French och det  ryktas om att bli den fastaste festen, dom levererar alltid! Så har ni inga planer så boka in er där. Jag kommer fira året i denna nyårblåsa som ni ser ovan, jag kände verkligen för att glittra lite extra i år så denna beställde jag från >>Ivy Revel<<, den var på rea så ett perfekt kap inför 2018!

1. LÄNK // 2. LÄNK

Jag har även dessa örhängen från Ivy Revel, vilka tycker ni jag ska köra på till klänningen? Jag kommer nog ha svarta klackar så det blir snyggt med de svarta till men å andra sidan är jag svag för örhängen med massa bling… Jag vill i alla fall fira in det nya året som den absolut snyggaste versionen av mig själv så det här är det jag fixar inför det:

Sådana här lockar kommer jag att ha, det fixar jag med >>denna rackare<< som är på rea.

Håret: Eftersom mitt hår alltid är snyggast dagen efter en tvätt så kommer jag tvätta håret, silverschamponera det samt packa in det på lördagkväll. Föna och locka innan jag lägger mig. Sedan bättrar jag bara på det dagen efter och jag kommer att köra på lockar som är utborstade med en svinborst för att få ett mjukt svall.

Hårfri: Detta ska fixas idag, jag ska epilera hela kroppen så jag är slät som en babystjärt!

Naglarna gjorde @lbeautyb på Miss Fancy.

Spraytan: Idag ska jag också skrubba hela kroppen så att den är fri från döda hudceller för imorgon har jag min spraytan inbokad. Men vill man inte köra spraytan så måste jag verkligen tipsa er om den absolut bästa BUSen och det är >>Cocoa Brown<<! Den knäcker! Du får färg direkt av den, en snygg djup brun färg som inte doftar. Det är min absoluta favorit och jag ser alltid till att ha flera flaskor hemma. 😉

Naglar:
Mina naglar fixade jag innan jul, både manikyr och pedikyr så dom är fortfarande finaNär det kommer till makeupen så kommer jag köra på en primer, jag satsar på en foundation som är mer heltäckande så jag verkligen är snygg alla timmarna vi håller igång. Glow, massa glow ska jag ha så jag kommer köra på Lumenes Glow Boost, ni kan läsa mitt inlägg om den här. Och sedan avslutar med ett puder så att makeupen inte får för sig att krypa iväg, haha! Jag vet inte vad det är men jag känner verkligen att ska jag vara ruggigt snygg något nyår så är det nu! Ska jag sammanfatta min look så är det brun, fräsch och massa glow och bling! 😀


21 kommentarer21 kommentarer om “Förberedelser inför Nyårsfesten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du tycker det är en rolig grej att M och K hånglar nu när du ej är tillsammans med honom men hade du tyckt det om du var ihop med honom? Är det så som någon skrev att du bad K göra detta då hoppas jag att karma kommer ifatt dig, för det är riktigt ruttet gjort. Mår du bra när din partner är otrogen mot dig??????

  Reply
 • Det är väl ändå M själv som bestämmer vem han ska hångla med, eller?

  Reply
 • Exakt 😀

  Reply
 • Jag fick reda på detta i förrgår av Marcelo!

  Reply
 • Men SKÖT DITT EGET. 🙄🙄

  Reply
 • Men oj vad mycket aggressioner mot någon som du inte känner, som en gång var tillsammans med någon som du inte känner, som kanske är tillsammans/kanske inte är tillsammans med någon som du inte känner, som hånglade med någon som du inte känner, som är kompis med personen som du hyser agg mot på grund av någonting som du inte vet någonting om, men kanske hört att någon har pratat om och antagit att det är sant…..

  Reply
 • Svarta örhänge! Din klänning är blingig nog och det svarta bryter av mer 😉

  Gott Nytt!

  Reply
 • Sant men det är ju gulddetaljer på… :O

  Detsamma!

  Reply
 • Såg inte det först, guldet alltså…:-)

  Reply
 • Men dom svarta örhängena är ju guldiga oxå? Big no no till den silverklänningen! Isf helsvarta örhängen lr svart med silver

  Reply
 • Jag tänkte det jag med.. Jag ska testa och se 😉

  Reply
 • Hej 🙂 kan inte du lägga upp en vlogg med en nyårs make dina make up vloggar är alltid så bra😃
  Kram !

  Reply
 • Tack snälla men jag kommer inte att hinna 🙁

  Reply
 • Ful klänning specielt till din pojkropp

  Reply
 • Jag vet det är därför jag valde den, för att framhäva min manliga kropp. Bra val va!? 😀

  Reply
 • Alltså va? 😂😂
  Sotis mycket?
  Tragiskt!
  😘

  Reply
 • Kanske nästa år du kan visa video med den fina festmakeupen. Vore toppen.

  Reply
 • Kan du inte sätta på dig klänningen eller hålla den framför dig med örhängen på så man kan se vilka som passar bäst ihop? Skitsvårt att bara svara när man ser dem på bild 🙂 Tror dock det är hugget som stucket! Blir snyggt oavsett vilka du väljer!

  Reply
 • Vilken locktång är det? Finns olika. Mvh Annika

  Reply
 • Vilken epilator använder du eller är det någon speciell du hade kunnat rekommendera?

  Reply
 • Har testat en ny hudkräm från Lumene nu och har fått små knottror i hela ansiktet, får PANIK! :S Är det en sån där effekt man kan få av en ny hudvårdsprodukt? Funderar på om jag ska försöka stå ut någon vecka och se om huden vänjer sig eller om det är bäst att bara sluta med den. 🙂

  Reply