Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 26, 2017

Produkten för håret med mellanlängd

Innehåller adlink

När jag åker till Östersund så behöver jag inte oroa mig så mycket över att jag glömmer några skönhetsprodukter för min lillasyster har typ lika mycket som jag har. Och nu när jag stylade hennes hår så hittade jag denna produkt från Got2b, ett torrschampo som ger textur och det är en perfekt produkt om man vill få lite “messy look” på håret. Jag är inte alls för de här glansiga, perfekta docklockarna utan det ska vara lite ruffsigt eller borstat med en svinborst.

Den sista bilden lade jag ut även igår men här har jag sprayat igenom min lillasysters hår med den här produkten och det ger en riktigt snygg finish. När jag sprayade den så tog jag tag lite i längderna på håret och sprayade ca 20cm ifrån underifrån. Så att det liksom kommer in i håret. Och sedan måste jag bara säga att Got2b har alltid vart duktiga på att sätta fantastiska dofter på sina produkter, alla deras produkter doftar så fräscht och sprudlande så att använda den här även som torrschampo är ju perfekt för att få den här rena känsla i håret.

Det här är en sådan produkt som jag bara måste ha hemma när jag plockar ur mina extensions för när jag har kortare hår är det den här looken nedan som jag strävar efter. 🙂

Pris: 79kr >>HÄR<<


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här