Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:18 | December 25, 2017

Det naturliga svallet

Innehåller adlink32mm locktång >>HÄR<<

Hallå!
Hur många ligger utslagna idag? Jag är fortfarande proppmätt från igår men fasen så mysigt vi hade det. Vi firade en traditionell julafton med Kalle, julbord och klapputdelning. Sedan spelade vi spel i några timmar innan vi avslutade kvällen med Tomten är far till alla barnen. Jag vet inte hur många gånger jag sett den men tröttnar aldrig, skrattar alltid lika mycket åt den kaosiga familjen. 😀

Idag vaknade jag runt 9 och vi åt julfrukost och sedan har jag gått och småätit godis hela dagen. Jag äter typ aldrig godis och jag har ju insett att det är för att jag aldrig har det hemma. Men finns det framme ja då är det så himla lätt att trycka en, två, tre… 50 st!? 😀

Jag ska snart åka in till stan och hämta farmor som ska äta middag med oss ikväll. Min lillebror och hans familj kommer även över en sväng och senast vi träffades var år och dagar sedan. Ska bli kul att träffa mina syskonbarn. 🙂

Alltså min inkorg på Instagram är smockad med frågor om hur jag fixar mitt hur, hur jag får “det naturliga svallet”. Jag kom även på idag att jag inte tvättat det sedan i torsdags och ändå håller det sig fint. Magin med Hairtalk alltså. Men jag fixade min lillasysters hår idag som jag fixar mitt och här kommer lite steg för steg hur jag gör:Jag stylar alltid mitt hår efter jag tvättat det och det blir på kvällen. För jag tycker mitt hår alltid är finare efter jag sovit en natt. 😀 Så jag tvättar det, lägger i värmeskydd, fönar det torrt och lockar.

När jag lockar håret så drar jag en slinga ett varv kring tången, sedan slidar/ drar jag tången fram och tillbaka från hårbotten ut till topparna. Jag gör så några gånger så slingan blir varm och så arbetar jag genom hela håret. Det går väldigt fort.

Sedan sprayar jag håret lätt och borstar igenom det med en svinborste, drar fingrarna genom det litegrann och sedan är det klart. Detta gör jag som sagt på kvällen och sedan är det så där “naturligt perfekt” dagen efter. 😉

Före och efter med locktången.
Efter jag borstat igenom det och sprayat.


12 kommentarer12 kommentarer om “Det naturliga svallet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!

  Hur känns det för dig när Marcelo firar jul samt visar upp sin nya tjej “Nicci” ? Verkar rätt så seriöst då hon varit med under julafton hemma hos hans föräldrar plus att hon köpte en resa till Marbella till honom. Känns det OK eller känns det bara konstigt? Hon har även bilder på Stitch på hennes blogg/instagram … mmm jag tycker iaf det känns konstigt! Men men livet förändras ju också … God jul och god fortsättning!

  Reply
 • Men gud, sluta bry er! Lägg energi på ditt egna ex å dennes nya istället, om den ens är värd den energin. Man är ex av en anledning, va? Suck…

  Reply
 • Finkänslig kommentar. Verkligen! Trevligt att din mamma uppfostrade dig så bra!

  Reply
 • Vi båda har gått vidare och det är ju superkul att han har hittat en tjej som gör honom glad!

  Detsamma!

  Reply
 • Håller med dig Josefine, varför slutar dom aldrig? Konstigt. Många har väll förhållanden som spruckit men inte håller väll omgivningen på och frågar dom dessa frågor?
  Nå ,hur käns det?
  Dom ska resa,hur käns,det?
  Väldigt konstigt tycker jag….

  Reply
 • Superfint!! Hur får du lockarna att hålla över natten?? Mina blir helt platta efter jag sovit med de! Sätter du upp det eller sover du med det utsläppt? Snygg så in i helvete är du!! 😍

  Reply
 • Min håller just pga jag har Hairtalk men jag sover också med en lös fläta 🙂

  Tack fina du! 😀

  Reply
 • Därför att många gillar Annica, det är klart det känns som vissa skriver, konstigt annars, jag blir så förvånad när jag läser om julklappar han fått
  av vissa blir rent chokad, det är överdrivet, dom har ju varit tillsammans några månader med en massa strul i mellan åt, och andra chanser
  och allt möjlig!

  Reply
 • Sjukt att du har koll, är påläst och bryr dig. Det är deras relation, inte din. Jobba på din egen du istället för att bry dig om nån annans 🙂

  Reply
 • Vem är du att påstå att julklapparna var överdrivna ? det är underbart att få ge och känna glädjen av att andra blir glada , har väl ingenting att göra med hur länge man känt eller varit tillsammans med nån ! då skulle jag inte gett till hemlösa då , eftersom jag inte känner dom ? Och man ger väl gåvor utifrån sin ekonomiska situation .. sen detta tjat om att Nicci visar bilder på hunden , vad är problemet med det ? Du verkar ha ett väldigt inskränk och gammaldags inställning , Vilken skrattretande moralpanik 🙂

  Reply
 • Annica vet precis var hon har sin kära Marcelo..vill hon ha honom får hon honom ..han rusar fram utan att tänka..så bry er inte 🙂

  Reply
 • Vi har separerat och kommer inte bli tillsammans igen. Vi båda har gått vidare och träffat nya.

  Reply