Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:51 | December 24, 2017

God Jul! Träningskalendern! Lucka 24- Vilodag

Hej allesammans och God Jul!
Jag vaknade imorse av att pappa knackade på dörren in till gästrummet, jag kom ner och dom hade gjort en dunderfrukost med tomtegröt, skinkstut och allt som hör till. Åh vad mysigt det är att vara här, jag njuter så mycket och har det så mysigt och tänkte faktiskt ta vara på den här dagen med min familj. Så det här blir nog min enda uppdatering idag och därför involverar jag även träningskalendern.

Idag är det sista luckan och det är, tro det eller ej, en VILODAG! Såklart att vi ska njuta sista dagen! Jag tänkte lägga upp mina före och efterbilder imorgon istället men jag har tagit dom idag eftersom jag vet att jag kommer att svulla ikväll, haha!

Ha en fin jul allesammans så hörs vi imorgon! <3


5 kommentarer5 kommentarer om “God Jul! Träningskalendern! Lucka 24- Vilodag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här