Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | December 21, 2017

Träningskalendern! Lucka 21 -Benpass

Snart går mitt plan tillbaka till Stockholm och när jag kommer hem är det bara att packa om eftersom jag åker till Östersund redan imorgon ganska tidigt. Det ska bli skönt att komma upp men jag insåg precis att jag har inga som helst vinterkängor. Jag har ju bara sneakers och klackar och det kommer man nog inte så långt med där uppe bland snön.

Idag blev det ett benpass för mig och jag måste ändå säga att nu har jag börjat se tydliga resultat på min kropp. Har man en gång vart ganska vältränad och haft uppehåll så är det någorlunda lätt att komma i form pga muskelminnet. Mina abs kommer sakta men säkert fram, mina ben har blivit hårda och fått former och även axlarna börjar bli tonade. Det är tre dagar kvar av min träningskalender och jag hoppas att ni också tycker att den vart roligt och att ni uppnått de mål som ni själva satt.

Jag kommer såklart fortsätta med min träning efter detta för jag känner verkligen att jag hittat träningsglädjen på riktigt igen. Jag längtar till träningen och mår så fruktansvärt bra utav den och sedan blir jag ju aspeppad när jag ser hur min kropp börjar formas igen till det den en gång var. 😀

Men här kommer i alla fall passet jag körde:

Uppvärmning:
10min cykel

Pass:
Omvända tabata på cykel (se detta inlägg)
12×4 raka marklyft, 24kg
10×4/ ben uppkliv på bänk, 12kg
12×4 höftlyft, 20kg
15×4 inrullningar med pilatesboll
10×4/ben utfall bak med högt knä
-Avslutade med 5min cykling som nedvarvning


8 kommentarer8 kommentarer om “Träningskalendern! Lucka 21 -Benpass”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag förstår inte varför M nya tjej visar eran hund på en massa bilder, tycker det räcker om ni gör det,
  passa lite dåligt på den korta tid dom varit tillsammans, hon kanske vill bli den nya Annica!

  Reply
 • Hur menar du? Det passar väl hur bra som helst, de är ju ihop och verkar umgås varje dag. Då är det väl fullt naturligt att hon postar bilder på Stich i sin blogg och på Instagram då man lägger upp grejer från sin vardag. Varför skulle det inte passa menar du?

  Reply
 • Jag pallar inte att bry mig 😀

  Reply
 • Varför skulle Nicci vilja bli “den nya Annica ” ? hon är ung , vacker , trevlig och intelligent så varför skulle hon vilja efterlikna nån annan ? du måste ha nåt personligt agg mot henne eftersom du ständigt pratar skit om henne på Marcelos blogg … tror du på fullt allvar att Marcelo ska göra slut på grund av ditt tjat ? och varför i all världen frågar du ANNICA varför hon lägger ut bilder på sin killes hund ? Tror du Annica bryr sej ?

  Reply
 • Tänk om alla skulle tycka lika då blev det inte många kommentarer!

  Reply
 • Vadå? Måste det vara många kommentarer. Det är väl inlägget man vill läsa, inte kommentarerna.
  Det är väl bloggen man är intresserad av.

  Reply
 • Älskar att läsa om din träning! Otroligt intressant! Hade varit kul att läsa något inlägg om din kost och ett exempel på hur du äter en dag! Kram på dig! Fortsätt med träningsinlägg<3

  Reply
 • Har du köpt en ny soffa? Såg att ditt x har den gamla, tycker den är så himla snygg!!
  Ska bli kul att se din nya soffa. Du sa också i en vlogg att du ska lägga in nytt golv,tror det kommer bli fint. Du har fått det så fint i din lägenhet Grattis till det och ha en toppen Jul hos din familj.

  Reply