Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 21, 2017

Håll håret fräscht!

Innehåller adlink

Jag är på väg till gymmet här på hotellet, det är så förbaskat skönt att bo på hotell som har gym. Många gånger när jag reser så kan min träning bli drabbad men har jag gym på hotellet så finns det ingen tvekan om att inte använda det. Så ofta när jag bokar något själv så har hotellen gym.

Men jag tänkte tipsa er idag om något så enkelt som att dofta extra gott i håret. Det finns ju hårparfymer men jag själv gillar inte att mixa olika dofter. Har jag en parfym på mig så vill jag ju bara dofta det så det så det jag brukar göra är att spraya min hårborste.

Varje gång jag tvättar mitt hår så passar jag på att rengöra och tvätta min hårborste innan jag hoppar in i duschen. Det är för att när jag väl har rent hår, varför ska jag då borsta det med en smutsig borste? Det blir ju ändå en del torrschampo, stylingprodukter etc i borsten så vill man hålla håret fräscht länge så se till att din hårborste också är det.

Efter jag tvättat den och den har torkat så sprayar jag litegrann av min parfym i den innan jag borstar igenom håret så jag även får lite härlig doft i håret. Detta gör jag när mitt hår är torrt, när det är blött så borstar jag inte det utan endast reder ut det med fingrarna, fönar det och sedan efteråt borstar jag igenom det. 😉

Jag använder en svinborst från Hairtalk som är grymt bra. Jag har ju alltid vart ett stort fan av Mason Pearson men dom ligger runt 1500 spänn. Tro mig, det finns grymma svinborstar runt 200kr också, ni hittar en bland annat här!

Parfymen hittar ni här för rabatterat pris!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här