Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:29 | December 20, 2017

Träningskalendern! Lucka 20- Förbränning och axlar


Vi är i Köpenhamn och har det hur trevligt som helst. Det har blivit lite shopping som nya skor från LV och en T-shirt från Gucci, jag är så nöjd! 🙂

Imorse startade jag dagen med ett ganska hårt axelpass, jag försökte få med mig Billy direkt men han var så trött så när jag var klar kom han till gymmet haha! Så jag när jag var klar agerade jag PT till honom och han var hur duktig som helst! 🙂

Jag började passet med lite rörlighet och förbränning, jag körde omvända tabata som ni kan läsa om här. Sedan blev det axlar:

12×4 Axelpressar, 8kg
12X4 Hantellyft fram, 4kg/ hand
12×4 Hantellyft åt sidan, 4kg/ hand
12X4 Smala rodd, 20kg
8×3 Thrusters

Avslutade även med magövningar, fokus på de djupa magmusklerna. 🙂


11 kommentarer



11 kommentarer om “Träningskalendern! Lucka 20- Förbränning och axlar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Å tar gärna tips på magövningar på de inre magmusklerna 🤗.

    Reply
  • Ska bli!

    Reply
  • Hej!

    Tack för en underbar blogg Annica 😀
    Höjdpunkten varje dag!!

    En fråga, hur träffades du och Billy? Är ni vänner eller är det mer än så?

    Reply
  • Han är homosexuell

    Reply
  • Tack för en fin läsare 😀

    Jag gästade hans klubb efter BB och vi klickade så himla bra! Vi är endast vänner 🙂

    Reply
  • Jag inspireras av dig av någon anledning och det måste väl ändå vara bästa komplimangen man kan få som bloggare, good job!

    Reply
  • Ja det är ju ashärligt att höra 😀 <3

    Reply
  • Blev ledsen över att se att du äter kött. Om man köper kött i affären måste man också veta hur de kom dit. Se filmen i länken! Grisarna i Sverige och Norge bedövas via koldioxid. Det är en extremt plågsam metod då grisen med en gång kippar efter andan, gapar stort och kastar sig runt i panik efter att komma därifrån, de kvävs alltså till döds. Koldioxiden är också mycket smärtsam att andas in då den bränner vid inandning.

    Varför gör man det så? Vad är vi egentligen för art som utsätter andra varelser för nåt så grymt?
    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/grisar-gasas-infor-slakt

    Reply
  • Det är väldigt sällan jag äter kött, jag kan räkna på en hand hur många gånger jag äter kött under en månad. jag har skärt ner rejält och det är framsteg i sig!

    Reply
  • Inte Annica eller någon annan ska behöva ursäkta sej med vad man äter. Den är var och ens ensak. Punkt.

    Reply
  • <3

    Reply