Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:37 | December 19, 2017

Träningskalendern! Lucka 19 -Boxning

Halloj!

Jag är i Malmö med Billy och idag och vi sitter och googlar efter ett ställe där man kan spela pingis. Någon som vet?

I dagens lucka tyckeruppmuntrar jag er att testa på ett boxningspass, det är så jäkla bra träning! Det är mycket kondition och explosivitet. Jag själv får ganska snabba resultat av det, snygga axlar och just när det kommer till thaiboxning så får man väldigt bra kontakt med nedre delen av magmusklerna som är ett problemområde för många kvinnor.

Sedan är det också ett perfekt tillfälle att få ut aggressioner. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Träningskalendern! Lucka 19 -Boxning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad ofta ni ses egentligen, om man jämför med hur ofta du träffar din familj tex, för Malmö är ju en bit från sthlm o ofta säger du att avståndet är anledningen att du inte träffar din familj🙄.. Men det är ju snart jul så du kanske ska träffa dom då iaf?

    Reply
  • Hyllie sportcenter!!

    Reply
  • Håller med! Håller dock inte med om att det är bra för att få ut aggressioner… Håller på med klassisk boxning, och de som inte sparras tror lätt det. Men är du arg, blir du frustrerad, och då gör du misstag.

    Reply