Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:52 | December 15, 2017

Träningskalendern! Lucka nr 15- Vilodag

Innehåller adlink

Nu kommer ännu en vilodag, idag och imorgon. Hur skönt med en fredag och lördag som vilodagar!? Det hade jag jämt förut och sedan köttade jag resten av dagarna. Så idag har jag själv inga planer, alltså noll. Jag är inte så taggad på att göra något, inte ens julbaka. Det slutar nog med att jag ringer sönder min telefonbok och kollar om någon vill hitta på något. 😀 Idol är slut så vad kommer nu visas på tvn? Har ni några idéer på vad jag kan göra?

Det är iofs ganska friskt väder ute idag så jag kanske svirar om till lite hurtigare kläder och tar en längre promenad med Stitch. Det är ju inte så blaskigt ute nu, det är lite blött men man kan gå i vanliga skor utan att bli blöt så en frisk härlig kvällpromenad blir det nog för mig och jag kanske även rullar igenom kroppen lite med min foamroller. Det är så skönt när man har träningsvärk för tro mig, det har jag. Hur känns era kroppar? Ni är många som skriver till mig på Instagram men inte så mycket kommentarer, vad händer!? :O

Men gud jag måste ju även tipsa om de bästa sport-behåarna. Alltså jag har många olika men det absolut bästa märket enligt mig när det kommer till sport-bh är Stay In Place och nu har jag skaffat fyra nya så jag kan kasta de andra märkena jag haft som inte ger rätt stöd. Stay In Place finns upp till ganska stor kupa vilket kan vara svårt för många att hitta. Jag själv har XS i överdelar och har det även på mina sporttoppar. Jag har inte så stor byst i profil men däremot är mina bröst ganska breda.

Så ni som kanske har som nyårslöfte att börja träna, det är typ det vanligaste löftet ever! In och kika, önska er i julklapp och tagga inför 2018! 😉 Ni hittar modellerna >>HÄR<<


13 kommentarer13 kommentarer om “Träningskalendern! Lucka nr 15- Vilodag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte du skriva ett inlägg om hur du tänker kring kost? Hur äter du en vanlig dag? Har du cheatdays eller äter du vad du känner för? 🙂 Kram!

  Reply
 • Absolut!

  Reply
 • Vilka ringer du då isf? Vilka vänner kan du bara hänga med, inte göra nått spec, en fredag? Bara nyfiken för inte ofta man ser sånna inlägg🙄

  Reply
 • Ja skriver mycket i min blogg men inte allt och det betyder då inte att jag inte har andra vänner 😉

  Reply
 • Vadå “det betyder inte att jag har andra vänner”??
  Jag undrade bara vilka vänner du har som du kan hänga med som inte du träffat på events å så asså☺

  Reply
 • Wow ska jag behöver lägga fram det? Fine: Pischa, Åsa, Marjorie, Xenia, Billy, bland annat.

  Reply
 • Fast Jag menade vänner du bara kan ringa å hänga med? Har aldrig sett dej bara va med någon av dom typ, alltid genom träning eller event/fest..enstaka tillfällen isf.. jag syftade mer på nån vän som du bara kan komma hem till o hänga o soffan o snacka typ… Men aja du har kanske ingen sån vän då du flyttat till sthlm å inte har några barndomsvänner tex ☺ va bara nyfiken för du skrev så …

 • Hej annica! Jag har i flera flera år läst din blogg och vet att du kan allt om skönhet … därför tänkte jag du desperat kan hjälpa mig med en sak jag har sjukt mycket ångest för och är ledsen över. Mitt ansikte utan smink är en katastrof. Jag har så många porrmaskar att hela mitt ansikte är svart prickigt och har har jätte många röda acneärr oxå. Jag gråter nästan varenda kväll ju mer för varje dag jag ser det och vet inte vad jag mer ska försöka för att bli av med detta. Snälla hjälp mig 🙁
  jag är 22 år och hade mycket finnar när jag gick i gymnasiet.

  kram och kärlek till dig!

  Reply
 • Till Emelie – Jag rekommenderar dig starkt att gå till en bra utbildad hudterapeut, det är nog det bästa du kan göra för dom kommer kunna hjälpa dig ifrån grunden.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag är en 16 årig tjej och har det senaste året gått upp väldigt mycket i vikt. Närmare sagt 15 kg. Jag antar att detta är anledningen till varför jag har fått mycket bristningar på höfter, bröst och lår. Är det något man kan göra för att få bort bristningar? Skulle verkligen uppskatta svar.
  //Lisa

  Reply
 • Umgås du aldrig med dom där tjejerna du lärde känna genom dina träningsresor längre ? Du skrev så varmt om dem och ni verkade så nära innan du och M gjorde slut ? Därefter har man knappt hört att du umgås med med längre eller sett några bilder ? Har ni slutat umgås ?

  Reply
 • Varför undrar du det?

  Reply
 • Ja gud vi gör det och vi hörs hela tiden men det är mycket som hänt i allas liv som jag inte riktigt kan skriva ut hur gärna jag än vill det. Men den som lever får se 😉

  Reply