Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:05 | December 11, 2017

Träningskalendern! Lucka nr 11 -Sparta 300

Det är så himla kul när ni skickar mig PMs på Instagram och mejl där ni berättar om era pass. Jag är så imponerad av er och jag blir så glad att ni gillar passen!

Idag har vi ett ganska jobbigt pass på schemat och det är nämligen Sparta 300. Helkroppsträning som tar ett tag att genomföra men man ska försöka att göra detta så snabbt man bara kan samtidigt som man bibehåller bra teknik.

När man utför detta ska det göras i den ordningen som det står innan man går över på nästa övning. Kom ihåg att detalj vara jobbigt så mesa inte med vikterna! 😉

Uppvärmning:

5 min rörlighet

5 min rodd

Pass:

25st Chins

50st Marklyft

50st Push Up

50st Box Jump

50st Benlyft

50st Axelpress (25st per arm)

25st chins


13 kommentarer13 kommentarer om “Träningskalendern! Lucka nr 11 -Sparta 300”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har hittat ny träningsglädje tack vare din kalender! All cred till dig! 🙂

  Reply
 • Wow vad glad jag blir att höra, fasen så kul! Keep up the good work!

  Reply
 • Hej Annica! jag har följt din blogg länge nu, ända sedan starten. Jag vet att du nyligen gick igenom ett uppbrott med Marcello, efter så många år. Nu sitter jag i samma sits. Jag och min pojkvän gjorde slut för några veckor sedan, vi spenderade 4 år tillsammans och bodde i stort sätt ihop. Idag sa han till mig att vi inte längre bör prata för han vill träffa andra, har verkligen gått sönder inombords. Och därför måste jag bara fråga,har du några tips? på vad man ska göra? för att ta sig vidare? för att komma på bättre tankar? känns verkligen som man nått botten nu, och jag har sett hur du verkligen har blommat ut som aldrig förr nu när du är singel. Känns som man sitter fast på samma ställe och inte kan ta sig loss

  Reply
 • 25 chins?! Jag kan nog inte ens göra en. Svagare än svagast som jag är.

  Reply
 • Du kan använda gummiband 😉

  Reply
 • Det hör inte till det här inlägget, undrar om du kan hjälpa mig och tala om varför man inte kommer in
  på Finest, och bloggarna, jag var in i söndags sedan är det helt dött vad har hänt!

  Reply
 • Hej Annica, måste bara fråga vad låten heter som du och Billy spelar i taxin ? Var med i ett klipp på din insta story. Tack på förhand 😊

  Reply
 • Ouf jag kommer inte ihåg :O

  Reply
 • Attans men tack ändå😉

  Reply
 • Hej! Kan inte du göra något evenemang för musikhjälpen? Du som har många följare.

  Otroligt viktigt ämne i år.

  Barn är inte till salu!

  Reply
 • Jag kan alltid uppmuntra folk till att bidra 🙂

  Reply
 • skulle du kunna ge tips på bra rumpövningar? för större muskulösare rumpa

  Reply
 • Träna tungt! Men visst, det kommer ett inlägg 🙌🏻

  Reply