Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | December 9, 2017

Träningskalendern! Lucka nr 9- Vilodag nr 2

Hallå på er!
Jag har helt glömt att berätta att jag är i Malmö och kommer vara här i helgen. Billy var i Stockholm och ville att jag skulle följa med honom ner och eftersom jag älskar att umgås med honom så why not!?

Hörni idag är det lördag och det innebär också att det är vilodag. Jag brukar köra två vilodagar minst i veckan och idag är det den andra vilodagen, lördagar är min lediga dag så då försöker jag bara koppla bort allt som har med jobb och träning att göra.

Så hoppas att ni får en härlig vilodag, ta vara på den för imorgon blir det jobbigt! 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Träningskalendern! Lucka nr 9- Vilodag nr 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Work hard , dream big ! you go girl <3 🙂

  Reply
 • Hoppas att du hade en skön vilodag =) Igår gjorde jag världens sötaste julfika som är perfekt att bjuda på inför julen =) Länk här: https://laila.mabra.com/jordgubbar-som-tomte-kul-julfika/

  Reply
 • Hejsan Annica! Hoppas verkligen du har en fin dag:-) Kramis på dig bästa Annica! /Linnica

  Reply
 • Hej Annica!
  En kort fråga som kan leda till fler beroende på svar! Jag gifter mig den 7/7-18 några mil norr om Stockholm. Nu letar jag efter någon som kan sminka mig. Jag vänder mig därför till dig och frågar om du gör sånt på förfrågan? Mejla gärna mig med svar så kan vi isåfall prata vidare om pris etc. Eller om du känner någon som är grymt duktig som du kan rekommendera! Insett att jag är rätt kräsen då jag verkligen känner att om jag ska lägga pengar på sminket ska det vara mer wow än vad man gör själv så att säga.

  Tack på förhand
  Mvh Ronja

  Reply
 • Hej! Finaste du underbar blogg och stor förebild för mig.
  Jag hade väldigt tjockt hår(har alltid haft) sen ett år tillbaka så tappade jag extremt Mycket hår av olika anledningar. Så nu idag är det väldigt Tunnt. Har du några bra tips för att få tillbaka sit gamla hår i tjocklek om du förstår?

  Reply
 • Bra med vilodag. Hoppas du får en supermysig andra advent!

  Reply