Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | December 8, 2017

Dermapen- andra behandlingen

I veckan var jag på >>Skin Agency<< för min andra behandling av Dermapen men den här behandlingen som jag gjorde heter Skin Agency Reload. Efter första gången så kände jag redan efter typ två dagar att jag började se skillnad, jag trodde först det var placebo men det blev bara bättre och bättre för varje dag och efter en vecka var det lite wow-känsla. Jag ska göra tre behandlingar med tre veckors mellanrum för att få tillbaka lystern och min naturliga glow igen och öka kollagenproduktionen samt cellförnyelsen. 🙂

Under min andra behandling så gick Elita lite djupare med nålen för att så jag har vart röd i någon dag extra och det känns lite som att jag har ett skal i pannan för jag är ganska torr och fnasig. Jag har även börjat flagna litegrann men jag fortsätter att vara noga med att rengöra huden skonsamt och återfukta den hela tiden. Det kan vara såhär några dagar efter men det är så värt med tanke på resultatet sen. 😀

Det här är en rejäl behandling som verkligen ger synbara resultat. Ojämnheter i hudstrukturen slipas ned och fylls sedan med hyaluronsyra som plumpar upp linjer och ojämnheter. Genom att kombinera Infuzion Skinbooster, Dermapen och skräddarsy en vitaminampull för just sina behov får man den ultimata hudvårdsbehandlingen. 🙂

Det är tre behandlingar i ett. En behandling som både arbetar inifrån med vitaminer och fukt samt utifrån med att jämna ut strukturen, porstorlek, pigmentfläckar, ytliga blodkärl, linjer och den ger tillbaka spänsten i huden. Direkt efter så får man vitaminampuller anpassade efter ens egna hud för att det ska ge så bra resultat som möjligt.

Behandlingen går till som så att man börjar med att arbeta på strukturen med Dermapen, den ger huden hundratusentals microhål. Direkt efter slussas fukt ner med Infuzion Skinbooster för att plumpa huden och fylla ut linjer och ojämnheter, det hjälper även huden att läka snabbare. Sedan avslutar man med ett vitaminserum som är anpassat efter huden som går rakt in i microkanalerna. Man märker skillnad redan efter första behandlingen men man blir rekommenderad att göra tre tycken för att verkligen få ett fint och hållbart resultat.

Nu är det så att jag jag ska få tävla ut en Dermapenkur på Skin Agency så ni får hålla utkik på min Instagram om ni är sugna att delta, @akaannica. 😉

Såhär ser min panna ut nu, ganska torr och smått prickig.Det har även poppat upp två finnar på min haka.


2 kommentarer2 kommentarer om “Dermapen- andra behandlingen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jag är på jakt efter något som dämpar röda ögon, inte i ögat, utan runt om. Det ser lite ut som din första bild (kan ju vara ljuset och inte alls att det är så) att själva ögonlocken och framförallt runt nedre fransraden, är jag röd. Ser lite ut som jag gråtit, eller konstant är trött… har prövat ögonkrämer, prövat att inte ha ögonkrämer, med smink (bareMinerals), att gå utan smink… känns som jag prövat det meste, men det försvinner inte. Så, behöver tips på hur jag antingen ska täcka det, eller få det att försvinna. Tycker allt concealer torkar ut och lägger sig i de fina linjerna runt ögonen.

  Tack på förhand!!

  Reply
 • Skulle verkligen vilja prova. Du har jättefin hy!
  Har du 2 små ärr under underläppen? Bara nyfiken😁

  Reply