Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 7, 2017

Make Me Shine

Innehåller adlink

Gud jag vill bara sitta inne och mysa idag, trots att det är mörk och deppigt ute så är det så ruggigt mysigt hemma hos mig nu att jag bara vill bjuda över alla mina vänner på fika och julmys. 😀 Men ikväll är jag bjuden på middag så det får bli en annan dag.

Jag tänkte tipsa er om en grymt bra shinespray som inte alls kostar skjortan. Ett hår som glänser ser väldigt friskt ut, och nej glans och flottig look är inte samma sak. 😉 Jag brukar alltid borsta igenom håret med en svinborst och sedan sprayar jag längderna lite lätt så det blir en fin finish.

När mit hår är skitigt och jag fräschat upp det med torrschampo så brukar jag avsluta med shinespray på mina längder eftersom torrschampo lätt mattar ner håret. Och när håret är matt ut så ser det ganska slitet och trött ut.

Just denna shine spray tynger inte ner håret och du behöver inte alls mycket för att det ska bli ett fint naturligt resultat. 😉

Pris: 189kr >>HÄR<<


4 kommentarer4 kommentarer om “Make Me Shine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här