Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:16 | December 4, 2017

Träningskalendern! Lucka nr 4- 500

Alltså mitt hår är magiskt, kanske inte på den här bilden men jag har ju satt om mina Hairtalks och gjorde lite lite jämnare och det ser sååå himla fint och fräscht ut. Elin och Hairtalks är mina klippor! 😀

Idag kommer också ett ganska tungt pass som ni kanske kan se på bilden ovan, men det är tung på ett sådant sätt att du tröttar ut alla musklerna i hela kroppen. Man varierar också mellan tyngre vikter till lättare med lite mer mjölksyra. Passet heter 500, du gör 10 övningar och varje övning ska du göra 50 reps. Det är tufft, det tar tid men det är roligt. Perfekt att göra med en vän!

Sedan kan du även klocka dig och se vilken tid du klarar detta på. För gör du detta några gånger så kan du ta tid om några veckor och se om du förbättrat dig. Nedan har du vikterna jag körde på, du får självklart ta tyngre eller lättare om det behövs. 😉

När du kör det här passet så gör du så många reps du orkar på raken innan du vilar och samlar krafter för att fortsätta. Kötta på hela tiden och försök att ha så lite vila som möjligt. Och du gör klart en övning innan du gör över på nästa.

500:
50st marklyft, 60kg
50st pushpress, 20kg
50st squats, 30kg
50st armhävningar
50st frivändningar, 20kgg
50st stående rodd, 20 kg
50st bicepscurl, 10kg
50st utfall, 20kg
50st kettlebellswingar, 16kg
50st situps med viktplatta, 10kg

Detta tog mig ungefär en timma att genomföra. Jag blev helt slut och insåg hur svag jag blivit i mina biceps. Men det var ett roligt pass och perfekt att köra om man vill få med hela kroppen och har ungefär en timma på sig. 😉


12 kommentarer12 kommentarer om “Träningskalendern! Lucka nr 4- 500”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Tycker du har en sån himla häftig stil numera och är såå nyfiken på hur du tänker när du sätter ihop outfits? Tänker alltid att jag vill “tuffa till mig” men så svårt när en väl står där i garderoben och ska välja dagens kläder. Skulle vara svinkul om du skrev lite mer om kläder och din stil för den är verkligen grym!
  Ha det fint 🙂

  Reply
 • Jag kan skriva ett sådant inlägg imorgon hur jag tänker när jag klär på mig. Vad kul att du gillar min stil, känner själv att jag hittat rätt 😀

  kramar <3

  Reply
 • Älskar din träningskalender! Körde gårdagens pass på lunchen idag! Svettades som en gnu!! Ska köra detta pass imorgon och fruktar redan att behöva göra 50 marklyft haha

  Reply
 • Fan såg nyss att det var frivändningar också igen 😂

  Reply
 • Wihooo vad glad jag blir! 😀
  OMG fan vad bra du är! Det kommer att gå bra, jag körde så många jag orkade i början sedan körde jag 10 åt gången till jag gjort 50st.
  Frivändningarna går ganska snabbt för det är en lätt vikt 😉

  kramar

  Reply
 • Tack för inspon, ligger död i soffan.. 😂

  Reply
 • Wihoo bra jobbat Caisa 😀 <3

  Reply
 • ANNICA det e ju bara 9 äb
  Övningar

  Reply
 • Gud missade kettlebellswingarna men nu är dom inne 😀

  Reply
 • Du är så fin i håret! Gillar din stil också! Du är en god och skön brud! 😉

  Har också Hairtalk! Älskar det! Hur gör du när du tränar ofta? Tvättar du det varje gång efter träning?
  Jag tränar ofta, blir blöt av svett i hårbotten, så jag måste tvätta det då.
  Hur gör du? Eller ni andra som har Hairtalk? Puss och kram

  Reply
 • 😍 Alltså det här är så jävla peppigt, älskar att du kör en träningskalender. Keep it up!

  Reply
 • Haha, vet inte om jag gillar träningskalendern längre. FYYYY så död jag är i dag men måste säga att trots att jag är otränad så känner jag mig piggare. Vaknar tidigare men alltså, det gör ju ont på ställen jag inte visste fanns typ.

  Reply