Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 4, 2017

Mina behandlingar

Kl 13 idag har jag tid hos Elin för att sätta om mina hairtalks och då poppade iden upp i min skalle att jag kanske skulle berätta lite vad jag gör för några typer av behandlingar och vad jag gör för att, ja se ut som jag gör. Vet att någon av er kommenterat det innan och undrat så här kommer äntligen det inlägget!

Hår:
-Frisör: Jag går till frisören rätt ofta eftersom jag har hairtalks. Så jag sätter om dom var sjätte vecka och då toppar även Elin igenom håret. Nu när jag har hairtalks så byter vi ut till ett helt nytt paket efter tre omsättningar och då passar jag på att fräscha upp hårfärgen och klipper igenom det ordentligt.
-Inpackning: Hemma så tvättar jag håret ca två gånger i veckan. Och då packar jag in det minst en gång med återfuktande hårmask.
Hud
-Ansiktsbehandling: Jag har gått på en Dermapenbehandling och har en inbokad på onsdag och sedan ytterligare om tre veckor. Så jag ska på tre behandlingar för att få tillbaka min glow i huden och redan efter en gång ser jag resultat. Annars så går jag på ansiktsbehandling ungefär en gång i månaden.
-Ansiktsmask: Hemma lägger jag ansiktsmask minst en gång i veckan. Nu på sluter har det blivit typ varannan dag för att det är ju så härligt.
-Peeling: Jag peelar ansiktet hemma också minst en gång i veckan.
-Fillers: Jag går på botox varannan månad för att det går ur ganska snabbt på mig och vi lägger inte så mycket åt gången för att det fortfarande ska hålla sig naturligt. Jag har gjort fillers i mina kindben och det håller sig väldigt länge så ungefär en gång i halvåret ungefär behöver man fixa till det.
Kropp
-Peeling: Jag torrborstar mig ungefär två gånger i veckan
-Epilera: Minst en gång i veckan drar jag epilatorn över kroppen för att hålla mig hårfri. Det blir ben, bikinilinje, under armarna bland annat.
-Coax: Just nu går jag på Coaxbehandling som ska hjälpa till att reducera fettet på kroppen så man lättare förbränner det när man tränar. Allt för att bli tajt igen och min mage är mitt problemområde! 😉
-Naglar: Jag går på både manikyr och pedikyr var tredje vecka för att hålla det snyggt. Jag har inte tid längre att sitta och pilla med sådant själv och sedan sitter det mycket bättre om man lägger material. Det sitter längre, resultatet håller sig snyggt hela tiden och sedan är det ju lite lyxigt att bli ompysslad. 🙂
-Spraytan: Gör jag ungefär varannan vecka eller om det är inför något stort event. Annars kör jag min brun utan sol hemma om det inte finns någon tid.


34 kommentarer34 kommentarer om “Mina behandlingar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lägger ingen värdering i hur mkt behandlingar och grejer man gör, men det enda jag undrar över då jag läser detta är att hur har du tid?? Ja går till frissan en gång varannan månad och tränar två ggr vecka och det e den tid jag hinner lägga på utseende.

  Reply
 • Detta är både jobb och nytta för mig då jag samtidigt skapar material. Men jag jobbar inte 7-16 utan jag jobbar typ till 22 på kvällen för att det ska hinna blir klart till dagarna efter. 🙂

  Reply
 • Haha exakt Louise!😂😂😂 så MYCKET tid du lägger på ditt utseende och så skriver du att “du har inte tid att pilla med naglar och fötter själv längre”😂.. förlåt men fick mig att skratta till . Allvarligt talat känns det nästan snarare som du kanske har för mycket tid över och kanske drf blivit så fixerad vid allt du måste göra med ditt yttre för att må bra och för att ditt liv som synlig i media pressar dig..hope not!

  Reply
 • Hahah ja tur att du fick dig ett skratt 😉

  Reply
 • Roligt att läsa om allt du gör =) Firade du advent igår? Här hemma bakade vi Lussebullar utan Socker, Vetemjöl och Smör =) Lite “nyttigare” variant alltså. Så gott och de blev jättesaftiga och goda =) Recept finns här: https://laila.mabra.com/lussekatter-utan-vetemjol-socker-och-smor/

  Reply
 • Jag firade genom att träna och dega på soffan, räknas det!? 😀

  Wow detta ska jag göra, tack för tipset!

  Reply
 • Fler såna här inlägg! Jättekul o läsa för oss skönhets-jukies😍😍

  Reply
 • Kul att du gillar det, då får det bli fler 😉

  kramar

  Reply
 • Skönt att du ser din mage som ett problemområde, själv är jag en vandrande jello..Trots träning, men jag är för gammal för att det ska bli nån ändring. 🙂

  Reply
 • Vi alla har ju våra problemområden men det är ju väldigt vanligt att vi kvinnor har magen. Sedan är det ju såklart skillnad från kvinna till kvinna men man ska inte jämföra sig med andra 🙂

  Reply
 • Det jag menade är att din mage är jättefin!! Förstår att det handlar om känslan, men du är fit som f-n. Kan inte se att nån coax behövs. Jag är så arg på mig själv att jag inte började träna i tid. 20 år (!!!) låg jag på soffan och latade mig. Det sätter sina spår. Jag är inte tjock, men som en jello som sagt.

  Reply
 • Oj om magen är ditt problemområde då skulle du se min…jag undrar också hur du har tid? Har själv två barn och studerar så tid för behandling var och varannan dag finns inte. Kanske framöver men inte just nu.

  Reply
 • Det kan låta lyxigt men behandlingarna är samtidigt mitt jobb. Det är såhär jag skapar material till bloggen 🙂

  Reply
 • Nästa inlägg kanske du kan skriva vad du gjort för ändringar med din kropp!

  Reply
 • Åhh, funderar starkt på att ge mig själv några Dermapen-behandlingar i julklapp. Är huden irriterad länge efteråt?

  Reply
 • Nej ett dygn bara sedan ser man ganska normal ut om man sköter den under tiden. 🙂

  Reply
 • Unna dig det, du är värd det Räkna med en två dagar efter sedan är det lugnt 🙂

  kramar

  Reply
 • Ska det inte gå fler veckor mellan dermapen behandlingarna? Kollagenet ska väl hinna byggas upp mellan behandlingarna..?
  Det tar mer än 3 veckor.

  Reply
 • Elita rekommenderade mig 3 veckors mellanrum så jag lyssnar på henne 🙂
  Kramar

  Reply
 • Vilken epilator använder du dig av? kram

  Reply
 • En från Braun som jag haft i ett par år nu 😀

  Reply
 • Så himla kul o läsa!! Fler sånna inlägg😉 Vart gör du coax behandlingen? Har du märkt någon skillnad hittills? Funderar själv på att göra de🤗💕

  Reply
 • Jag gör den behandlingen på Spa By Us, stureplan. 🙂

  Det tar tid innan man ser skillnad så nej inte ännu. Lovar att uppdatera er 😉

  Reply
 • Vad använder du för BUS? 🙂

  Reply
 • Hej! Du tränar nästan varje dag, men duschar håret ca två gånger i veckan. Tips på hur man sköter håret där emellan? Blir det inte fettigt? Luktar illa? Vad har du för frisyr när du tränar? Tack för fin blogg!

  Reply
 • Torrschampo!! Jag har alltid mitt hår i hästsvans, knut eller fläta. Jag tränar boxning, så då har jag huvudskydd på mig, när jag tar av det är håret helt svettigt och utsmetat. Men med torrschampo håller det sig 3-4 dagar. 🙂

  Reply
 • Men det låter ju så jävla kul att kunna jobba/ nöje samtidigt! Kul för dig😁 men säkert mycket jobb vid datorn också.
  😘

  Reply
 • Härligt att ta hand om sig själv!
  Vilken epilator använder du? Är du nöjd med den?
  Kram

  Reply
 • Vad använder du för BUS? Störtskön är du!

  Reply
 • Vilket intressant inlägg!! Du är så otroligt snygg och det hjälper verkligen att höra dina erfarenheter med olika behandlingar innan man väljer om man vill testa på dem själv eller inte 🙂

  Reply
 • […] jag ser den här listan av behandlingar som Annica radar upp i ett inlägg så tappar jag nästan hakan. Det är SÅ mycket!  Ja, en del av hennes […]

  Reply
 • Intressant inlägg! Förstår att ditt utseende är en del av ditt jobb så ser inget konstigt med att du lägger så mycket tid på det. Jag arbetar ett vanligt 8-17-jobb där mitt utseende inte spelar någon roll för jobbet jag gör. Så såklart spenderar jag bara en bråkdel så mycket tid (och pengar) på mitt utseende som du. Jag går till frisören, och resten sköter jag hemma då jag pillrar med ansiktsmask, scrub och nagellack på kvällen efter barnen lagt sig. Jag tror de flesta av oss vill se fina ut, men sen blir det ju utifrån de förutsättningar vi har och det liv vi lever.

  Reply
 • Så sant! Som sjukskriven är ett frisörbesök en lyx men hemma sköter jag allt annat. Så snart jag är frisk nog att kunna jobba längtar jag efter att få lägga lite tid och pengar på mitt utseende. Skönhet är roligt!

  Reply
 • Jag tycker också att det är skönt att göra behandlingar, fötter och fingrar 1 g per månad, hår och ansiktsbehandling varannan månad. Det blir inte så dyrt och det känns som att jag får mer tid över samt att jag känner mig fräschare än om jag ska pilla hemma med sådant. Gäller att man har rätt produkter hemma då och gör rätt.

  Har jag dåligt ställt någon månad så drar jag in på luncherna ute som iaf jag oftast äter när jag jobbar. Då funkar det med matlåda ett tag.

  Reply