Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:39 | December 2, 2017

Träningskalender! Lucka 2- Kondition och vegansk middag

Hej på er!
Gud vad länge sedan jag jobbade en lördag, det är min enda lediga dag i veckan men jag offrar några lördagar framöver för att komma i form själv men även hjälpa och peppa er! Så hur taggade är ni på detta? 😀

Idag tänkte jag dela med mig av ett kort men ruggigt jobbigt konditionspass samt en vegansk middag. Träningspasset tar ca 30 min att utföra om man räknar med vilan och detta är ett pass som fokuserar på förbränningen, det är alltså intervaller vi snackar om:

Uppvärmning:
5min valfri, men se till att få upp lite puls så tex rodd eller airbike är bra!

Pass:
10min löpning. 15sek spring i väldigt högt tempo men inte allt vad du orkar, ca 80%. Sedan vilar du 15sek, ställ dig bara på sidan av bandet. Jobba så i 10min.

5min airbike. Samma här, jobba 15sek men här ska det vara allt du orkar och sedan 15sek vila. Jobba så i 5min.

10min rodd. Nu jobbar du som när du satt på airbiken, alltså 15sek allt vad du orkar och sedan 15sek vila. Men nu jobbar du i 10min.

Detta pass är ruggigt jobbigt, jag själv fick blodsmak i munnen men du själv sätter ribban. Är du inte van att pusha dig själv så jobba så mycket du orkar och ändå tycker att det är kul för det är det viktigaste! 😉

Recept på vegansk middag:
1 morot
1/4 zucchini
100 g rödkål
100 g vitkål
1 tsk ingefära
Saften från 1 lime
1/2 msk tamarisoja
50 g cashewnötter
1/2 kruka koriander
1 näve groddar
Flingsalt och svartpeppar

Näringsvärde: 426kcal, 24g fett, 14g protein, 33g kolhydrater.

Skala moroten och zuccinin så det blir långa remsor, skölj alla salladsingredienser. Strimla kålen, riv ner ingefäran, hacka nötterna, i med lime, soja, koriander, blanda i alla ingredienserna i en skål. Sedan är det bara att slänga över i en tallrik och det är klart. Man kan såklart lägga till protein om man vill, typ lax eller anka hade vart väldigt gott men jag själv fick i mig protein under träningen eftersom jag dricker BCAA under passet.

Ha en fin lördag!


5 kommentarer5 kommentarer om “Träningskalender! Lucka 2- Kondition och vegansk middag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här