Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | November 15, 2017

Mixa din egna doft

SoliNotes är ett parfymmärke som har en hel del renare dofter i sitt sortiment, allt för att du ska kunna kombinera dina egna dofter. En parfym innehåller ju olika doftnoter, tex vanilj i basen, lite blommigare hjärtnoter och frukt i toppen. Men dessa är rena så du kan göra en unik doft för varje tillfälle.

Dofterna är inte alls dyra så du kan köpa på dig ett 5-6st och det kostar lika mycket som att köpa en redan färdig doft. Men det räcker såklart mycket längre och du har ett bra mycket större utbud. Jag älskar iden, jag älskar det här tänket och måste införskaffa alla så jag kan bära exakt vad jag vill till vilket tillfälle som helst. Man bara sprutar på sig de doftar man vill ha och dom gifter sig fint med varandra. Hur smart och kul ide!? 😀

Pris: ca 50kr på Sephora

Jag älskar Mysk, det är en doft som verkligen väcker minnen inom mig och det påminner mig om min mamma. <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här