Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:52 | November 10, 2017

Torrborstning

Innehåller adlink

Kommer ni ihåg när jag var på en spakväll med lite andra influensers via BokaDirekt? Well den dagen fick jag i alla fall bli torborstad, jag har blivit det tidigare och älskat det och nu såhär i efterhand fattar jag inte varför jag slutade…

Förr i tiden torrborstade man alltid kroppen men sedan så kom ju en hel del skubbprodukter som kändes lite lyxigare så torrborstning försvann mer och mer men nu ska ni få höra varför jag ska fortsätta med det; när du torrborstar kroppen så sätter du igång cirkulationen på ett helt annat sätt, se hela tiden till att arbeta mot hjärtat. Huden rispas inte på samma sätt som tex med skrubbkorn och du får verkligen bort allt det torra och döda hudcellerna och kickar igång cellförnyelsen. Det har jag egentligen känt att en vanlig skrubbprodukt eller vante klarat av men nu till det som jag märkte störst skillnad på och det var glowen jag fick i huden. Ni vet ju att jag är besatt av att ha glow i ansiktet men att ha det på hela kroppen blev något helt annat.

På dessa bilder har jag endast torrborstat mig, inte smort in mig eller något utan det är några minuter efter jag torrborstat hela min kropp. Alltså min hud glänser så mycket, jag är och ser även superlen ut. Min hudton är mycket jämnare eftersom cirkulationen satts igång, annars brukar jag liksom vara fläckig like a cheetah. 😀

En gång i veckan innan jag hoppar in i duschen ska jag göra detta och man kan tänka som att man ryktar en häst, haha! Det kommer säkert sluta med att jag sitter och borstar kroppen samtidigt som jag kollar tv för det är så jädrans skönt. Kanske inte så hygieniskt dock att göra det i soffan men ni fattar, det är väldigt skönt och ger ett otroligt bra resultat! 😀

Du hittar en likadan borste >>HÄR<<


6 kommentarer6 kommentarer om “Torrborstning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här