Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:50 | November 8, 2017

Vart jag lägger botox?


Fick frågan för ett tag sedan vart jag injicerar botox i ansiktet. Det är Madde på Aleris Plastikkirurgi som gör det på mig och jag har prickat ut i ansiktet vart hon lägger botox. Förut ville jag även ha runt ögonen men nu när jag har format kindben så struntar vi i det partiet för att det fortfarande ska se naturligt ut.

Det finns en del som blir brydd över att jag använder mig av botox men man behöver inte vara 40+ för att börja med det. Jag använder det för att jag störde mig på vissa rörelser som jag gjorde med ansiktet när jag pratade så därför började jag med botox.

Botox kostar en hel del att använda sig av, jag själv går varannan månad för att underhålla det då det försvinner snabbare ur kroppen när man tränar och varje gång ligger runt 5000kr ungefär. Men jag har alltid sagt det, är det något man ska investera i så är det sig själv. Vare sig det är ett gymkort eller botox, så länge man mår bra över det själv så kör ba! 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Vart jag lägger botox?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är 44 år gammal eller ung vill jag skriva! Jag arbetar också med skönhetsvård! Jag började med Botox och fillers i kombination när jag var ca 35 år( sent dock? ). Jag ser yngre ut tack vare detta. Det är bra att börja tidigt, det håller rynkorna borta… Jag tror att lycka, kärlek/ vänner/ djur/ framgång ger oss ” the glow”! Träna, ät sunt så ofta du kan och glöm inte att NJUTA ! Det är det som ” gör det” ! Skönhet kommer inifrån och utifrån! Puss och kram <3

  Reply
 • Många pussar och kramar till dig med Anna <3

  Reply
 • Du ska ju såklart göra som du vill och som får dig att må bra! Men att det ser naturligt ut håller jag inte med om, man ser tydligt att du gjort det.. Men det är ju själva grejen att förlama musklerna vilket gör att ansiktet inte blir lika levande som naturligt..

  Reply
 • Haha, naturligt?? 😀

  Reply
 • Det var dyrt 5000 varje gång och du gör det 6 gånger om år 30000, men det ser ju inte så naturligt ut
  man ser ju när du gjort det tycker jag personligen, det är ju ett nervgift, så tar du kosttillskott hoppas att lever orkar med det,
  Ha en fortsatt bra vecka!

  Reply
 • Well vi alla tycker olika 🙂

  Reply
 • Vad gör botoxen för effekt i hakan?

  Reply
 • Varannan månad? Jesus! Går det ur SÅ fort på dig? På mig sitter effekten minst 3-4 månader och jag tränar också varje dag. Akta dig så du inte utvecklar resistens.

  Reply
 • Hur länge det sitter är olika från person till person. Men det varierar också hur mycket vilken mängd i antal enheter som injeceras på varje område och styrkan på Botox( dem blandar ju ut med koksalt) Man injecererar ej ren botox utan dem måste blanda ut! Det är rekomenderat att gå var tredje månad. Men om man kör en ( mildare) variant är säkert rekomendationen att kunna gå varannan månad. Resultatet blir i alla fall fantastiskt!

  Reply
 • Du är en av få som “passar” i Botox. Inte för mycket utan det är alldeles lagom. Men jag har en undran, vad menar du med att du tidigare även ville ha runt ögonen med nu “när jag har format kindben” så struntar du i det. Format kindben? Förstår inte 🙂

  Reply