Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | November 6, 2017

Morgonsmoothie och Tinderkrav


Såhär startar jag min morgon, med en riktigt god och nyttig smoothie! En banan, lite blåbär, en näve bladspenat, mango, spirulina och vatten. Jag håller mig mätt på den länge och sedan får Spirulinan göra sitt, rensa ut skit ut kroppen. 😉

Vad kul att mitt väldigt ärliga inlägg blev uppskattat igår om min Tinderdejt. Vad jag har fattat så är det ju många som använder det men kanske inte riktigt vågar träffa personerna de matchar med och jag förstår varför. Jag var också livrädd att det skulle vara någon riktig idiot, att det skulle bli skitstelt eller att personen i fråga är typ en seriemördare. Och att bara se en bild och döma en person på det sättet plus lite text i sin profil, ja det är svårt. Vissa är dock väldigt tydliga med vad de vill och skriver det rakt ut, det gör det i och för sig väldigt lätt att swipa bort dom. Men när jag kollar på killarna på Tinder så kollar är det vissa saker jag tänker på som avgör om jag swipar vänster eller höger, ger aldrig superlike. 😉

Okej det som går fetbort för mig är:
-när profilbilden en selfie där de står och poserar sexigt
-bilder när de står med bar överkropp
-fyllebilder
-första bilden som inte ens är på deras ansikte
-texter i stilen “jag vill endast ligga”…

Det som fångar mitt intresse är:
-bilder som är tagna av någon annan, spontana härliga bilder
-om personen ler på bilden
-många bilder. Jag fick höra en gång att man ska gå efter den fulaste bilden, då vet man vad man har att förvänta sig, haha.
-har killen en hund så är det ett stort plus!
-att instagramprofilen står med så man kan kolla in fler bilder

Och om man matchar så tycker jag att man märker ganska snabbt vad det är för typ man har att göra med. Är dom för på så slutar jag svara men är dom lättsamma att skriva med och får mig att skratta well då är det väl bara att mötas upp. Att jag ens släppte in en främmade snubbe i mitt hem är jag rätt chockad över men han verkade väldigt snäll och jag kände för att vara spontan och det gick ju hem. Vi hängde igår och kollade film, vi klickar ganska bra så vi snackade väldigt mycket och länge igår så det var ett skönt sätt att avsluta veckan på.

Idag har jag en inspelning som jag ska iväg på mellan 13-16, häng med mig under dagen på min instastory så följer ni inte mig där så får ni inte missa det: @akaannica. 😉


13 kommentarer13 kommentarer om “Morgonsmoothie och Tinderkrav”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shit vad jobbigt ändå att börja dejta igen, känner att jag inte vill gå den vägen än på ett tag. Jag är för feg, vågar inte ta hem en främmande person så enkelt för jag är rädd att det finns för många psykopater nuförtiden. haha ja jag vet, paranoian själv 😀
  Men du, jag är glad för din skull babe, är så glad att du är där ute igen även om det känns mysko på nått sätt, att det inte är M längre. Men allt är en vana. 🙂

  Önskar dig all lycka till och det bästa i framtiden. <3

  Reply
 • Nej men det är lite spännande faktiskt. Jag förstår att det är lite läskigt men då kan man mötas på ett fik tex. 😀

  Tack snälla Diana 😀

  Reply
 • Kan helt ärligt säga att jag var en av dem tjejerna som hade appen för det du trodde att den först va till för haha. Men helt plötsligt kom det en kille som ville ta en promenad, utan att hinna komma på en ursäkt va han helt plötsligt på väg till mig. Det där var 2 år sedan och om 1 månad flyttar vi ihop 🙈 Är det rätt så är det bara så, tror inte att det spelar någon roll hur man träffas, det känns i magen!

  Reply
 • Är det sant? Fy fan vad kul att höra 😀

  Reply
 • Hört folk söm träffats på tinder men jag inte provat. Verkar vara många som bara vill ha ett ragg och det är inget för mej.

  Reply
 • Nej det är inte för alla men jag vet många som träffats via Tinder så vem vet 😉

  Reply
 • Reagerar din mage på spirulina? Typ ökad tarmrörelse, illamående, gaser etc? 🙂

  Reply
 • alltså jag har lättare att gå på toa 😀

  Reply
 • Tinder är inte min grej, men det verkar vara dom som vill ha ragg, hade en kompis som var med men hon
  blev rädd. det var en kille som hon bjöd hem men han ville inte gå hem, utan satt nästan hela natten sedan
  vågade hon inget mer, var försiktig Annica, jag skulle aldrig våga bjuda hem någon, men alla är vi olika
  och många träffas ju genom tinder, så vem vet!

  Reply
 • Gud vad jobbigt!
  Men jag är väldigt ärlig och rak på sak och märker jag att något inte känns 100 så säger jag ifrån.

  Tack för din omtanke!

  Reply
 • Men man tar inte hem någon man inte känner. Det kan sluta otäckt.

  Reply
 • Jag kände för att vara lite spontan och det slutade ju jättebra 😀

  Reply
 • […] Hej! Jag startar dagen med en smoothie (receptet här) och MSM kosttillskott. Sedan till lunch blir det en sallad av något slag och dom äter jag för […]

  Reply