Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:50 | October 31, 2017

#StrongVegas

Hemma efter en magisk morgon. Fy fan vad häftigt det var att åka över Grand Canyon och även landa där. Vi blev uppgraderade när vi kom fram och fick 45min längre tur än beräknat så det var magiskt och ni kommer få se allt i kommande inlägg. Just nu fönar Daniel håret, jag kollar mejl och snart ska vi på munkjakt! 😀

Igår kväll så tog vi en kvällspromenad bort till Las Vegasskylten för att besöka minnesplatsen efter det som hände för några veckor sedan. Det var en skön kvällspromenad och som faktiskt gjorde det lättare att bli trött i kroppen för jag har känt av jetlagen lite och är lite seg i skallen om dagen och har vaknat till runt 3-4 på morgonen. Sedan gick vi förbi ett Wedding chapel och vi skojade om det innan vi åkte till Vegas att ser vi ett sådant gifter vi oss. Eller när jag får frågan “Tager du Daniel som din äkta make…” så hade jag sagt nej, har alltid velat testa på det och springa ut med min gräddbakelse till klänning från altaret som på film. Haha!

Sedan gick vi och åt en romantisk middag tillsammans, det är verkligen god mat här i Vegas. Jag var så sugen på en god pasta så vi beställde in först två förrätter och sedan en varsin pasta innan vi gick till rummet och tokdäckade. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “#StrongVegas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här