Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:13 | October 31, 2017

Pink Jeep Tours Las Vegas

God morgon på er!

Idag har vi en spännande dag framför oss men ni kommer att få höra om den senare för nu ska jag berätta vad vi gjorde igår. Vi blev upplockade från vårt hotell av >>Pink Jeep Tours<< och vi fick en private tour så det var bara jag och Daniel. Vi skulle få se Red Rock Canyon och det var så grymt häftigt. Jag har ju vart i öknen tidigare men det var i Dubai och den består mer av sand medan denna består av berg och damm typ. Men fan vad häftigt och vackert det var, och otroligt stillsamt. Vi stannade till på en hel del ställen för att ta bilder och få lära oss en hel del om Las Vegas och när vi kom ur bilen var det så tyst. Alltså det var länge sedan jag var med om sådan tystnad, inte ens i min lägenhet är det så tyst och jag kände sådan ro i kroppen.

Den här upplevelsen var som en extremt spännande historielektion för så mycket som jag lärde mig under den tiden har jag inte gått in i skallen på länge. Vår guide Tommy var så otroligt duktig, kunde verkligen allt och hade svar på alla våra frågor och det är så inspirerande att se en person så passionerad över det dom gör, det värmer i hela kroppen.

Under vår 4h långa tur så hann vi inte bara se häftig natur, vi stötte på ett flertal taranterllor ni vet de här håriga spindlarna. Tommy klappade till och med en plus hjälpte en över vägen så den inte skulle bli överkörd, vilken sann djurvän. Jag och Daniel satt dock kvar i bilen när det hände då vi var lite skraj men jag var lite sugen på att testa att klappa en också. Men jag bangade när jag fick höra att dom hade taggar framtill som dom kunde sticka sina byten med. Haha!

Ska ni till Las Vegas måste ni åka >>Pink Jeep Tour<<, en perfekt start på dagen och man lär sig otroligt mycket om Las Vegas historia och om öknen. 🙂

Alltså mina ben på den här bilden… vad hände!? Haha!Vi stannade här för att gå på toaletten samt gå in och kika på souvenirer samt kolla lite på baksidan där det fanns en hel del intressant fakta om bergen och dess djur. Vi såg lite ödlor också.Älskar den här bilden, det var så häftig känsla att stå där i tystnaden och kolla in det häftiga berget.Såg även bergsklättrare, kan ni se honom?


9 kommentarer9 kommentarer om “Pink Jeep Tours Las Vegas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det reklamresa detta med ? fattade som det var privat när du sa du beställde.

  Reply
 • Detta är en jobbresa

  Reply
 • Behöver tips!
  Nu när hösten har kommit och vintern är runt hörnet har min hud sagt ifrån. Är så otroligt torr i ansiktet. Trots jag använder serum och fuktighetskräm blir det ändå torra fläckar..
  Tips hur jag får bukt med det?
  Tack på förhand!
  Kramar Camilla

  Reply
 • Är du noga med att peela? Det kan även vara bra att byta ut din creme mot en som är lite fetare för skydd mot kylan.

  Reply
 • När skrev att att du beställde verkade det ju vara privat, men det verkar vara en jobbresa!

  Reply
 • Detta är en jobbresa

  Reply
 • Jag kanske är trög, men vad grundar du det på? Och dessutom, spelar det någon roll?

  Reply
 • Det är ju två 😀 En i blått på väg upp, och en på en kulle lite högre upp. Mer åt höger mot den i blått, i typ vit/ rosa tröja. Eller ser jag fel nu? :´D

  Reply
 • Gud du såg mer än jag själv gjorde 😀

  Reply