Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | October 31, 2017

Las Vegas Strip

Nu hörni ska jag och Daniel åka iväg till flygplatsen för att därifrån åka helikopter över Grand Canyon, det kommer att bli magiskt! Jag har sett massor av foton och videos när andra åkt men jag tror fasen det är svårt ändå att fånga hur häftigt det faktiskt är, tror ni inte!?

Igår när vi kommit hem från vår Red Rock Canyon tour så chillade vi lite på rummet en stund, bytte om och sedan gav vi oss iväg på Las Vegas Strip. Den är inte så jättelång men man bör ta sig en promenad längs den för att känna viben lite. Jag fick en känsla av Bangla Road och Dubai… ja försök att mixa ihop dom så får ni Vegas Strip. 😀

Igår var det extremt varmt så efter vi promeneras längst hela smet vi in och tog oss något att dricka på Rainforest Cafe. Jag älskar att äta på fräscha ställen som har typ smoothies, goda sallader, bowls och liknande och detta ställe kändes lite som den stilen. Så jag drack en shake med kokosnöt, banan och jordgubb medan Daniel tog en svalkande lemonad med jordgubb och citron. 🙂

Det som jag gillar med Vegas är att dom har bra matställen och det händer mycket här. Bara under den tiden vi spenderar här så är Britney Spears här, Celine Dion, dom gör en Michael Jackssonshow, Aoki, Hardwell, Alesso ska och har nyligen spelat här och sedan är det ju såklart spelmaskiner så långt ögat kan nå. Jag ska hinna spela lite innan vi drar men det får bli sista dagen så jag inte spelar bort alldeles för mycket pengar. 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Las Vegas Strip”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här