Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 27, 2017

Maria Nila

Innehåller adlink

Kan inte förstå att det är fredag idag, det känns som att det är typ…tisdag? Jag har så mycket att göra och hade väl egentligen önskat att det vore tisdag men det är bara att gilla situationen och göra det bästa utav det. Fast det är svår när en viss Daniel ringer och bara “min plånbok är borta, min plånbok är borta, min plånbok är borta, min plånbok är borta, min plånbok är borta, min plånbok är borta…” Och jag bara “chilla”. Gå tillbaka till kiosken, hämta den och problemet är löst. 30 sek senare är han lugn. Haha jag är en sådan person som hatar drama och allt som blir stissigt, en höna av en fjäder ni fattar. Så jag säger alltid “chilla” eller “jag skiter i” och sysselsätter mig med något annat. 😀

Men hörni idag kommer ett inlägg som är tyvärr en diss, i alla fall i mitt fall. Det är ju såhär att vi har ju olika hårtyper så var medveten om att bara för att det inte fungerar på mig så behöver inte det betyda att det inte fungerar på alla andra. Jag gillar Maria Nina, tycker deras satsning på produkterna är grymma! Jag har testat några deras serie Repair men det slutade med att jag snabbt fick flottig i hårbotten. Jag har förut kunnat gå nästan en hel vecka utan att tvätta mitt hår för att hårbotten hållit sig så balanserad men när jag började med just denna serie för några veckor sedan så blev min skalle flottig redan efter två dagar.

Jag tvättade mitt hår i förrgår och såhär ser det ut nu, och jag har liksom inte tränat eller så heller. Jag har bara vart hemma och tagit det lugnt. Så just deras Repair fungerar inte så jättebra på mitt hår. Jag har inget problem med torr hårbotten, jag har typiskt skandinaviskt glashår men vi går liksom inte ihop. Däremot så tycker jag att deras silverprodukter är jättebra, speciellt inpackningen för håret blir mjukt och lent trots att silverprodukter sliter ganska mycket på håret.

För övrigt är alla Maria Nilas produkter veganska och tillverkas i Sverige! Ett stort plus! 😀

>>Här hittar ni Maria Nilas produkter!<<


14 kommentarer14 kommentarer om “Maria Nila”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det blev exakt samma med mitt hår. Plus att det kliade i hela hårbotten. Nä – aldrig mer!

  Reply
 • Precis så blev det för mig också med deras produkter! Wow, kanske är det som är problemet för mig! Ska genast byta och se om det blir skillnad!

  Reply
 • Det funkar verkligen olika på alla. mitt hår har aldrig varit såhär fint och bra kvalitet sen jag började med detta schampoo o balsam, det säger min frisör med som jag haft några år. Mitt hår har fått mycket emr glans och blivit tjockare. Förut tvätta jag håret varannan dag men nu behöver jag inte tvätta fören var fjärde dag. så det är verkligen olika för alla.

  Reply
 • Mitt blir exakt så också, så tråkigt! Tur flaskorna är fina så dem kan stå som prydnad iallafall 😌

  Reply
 • Haha fast nu överdriver du väl lite? Ser inte dig som en “chill- typ” direkt☺ du har ju själv skrivit massa ggr om när du blivit jättestressad över små grejer som hänt under dagen och du har till och med fått ångest ibland av det..ofta lättare att hålla lugnet när det inte händer en själv🙄.. men du kanske lärt dig hantera situationer bättre efter psykologhjälp kanske?

  Reply
 • Hej Annica! Vad kan du rekomendera för produkter till ett typiskt blont scandinaviskt hår, tunt, platt, frissigt och torrt? Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Samma här.. köpte dessutom på mig dem där superstora 1L flaskorna, första gången jag köpte frisörschampo i tron om att håret skulle bli mindre fett så snabbt, riktigt dåliga är dem 🙁

  Reply
 • Vad använder du för schampo? Har oxå hairtalk och söker tips på schampo och balsam som funkar. 🙂

  Reply
 • Har också använt M.Ns schampo tidigare och började klia i hårbotten samt att håret blev slitigt fort.
  Dessutom har de mycket skit i sin stylingprodukter som varken är bra för människa eller natur.

  Reply
 • Har du testat soft i samma serie? Flaskan är mer mörkgrön-ish. Aldrig upplevt att det blir så flåtigt fort av den. Ja går minst 2 dagar mellan, men ofta till och med 3,4 beroende på vad jag gör, sista dagen kanske jag bara fräschar upp det med torrschampo! Kram

  Reply
 • Hej! Alla produkter fungerar olika för alla. Jag också har Hairtalk.

  Jag är rek att endast använda hairtalks egna produkter vilket jag gör.

  Tycker att dem är bra och doftar gott. Mitt hår har vant sig med produkterna och håller sig rent många dagar nu… Dem är inte heller så dyra. Typ runt 200-300 kr per vara.

  Ett minus är att man inte kan beställa dem på nätet( vad jag vet). Kram 🤗

  Reply
 • Min frisör rekommenderade mig att köpa Maria Nilas softserie i stora flaskor men jag använder dem inte eftersom mitt hår blir såå flottigt fort 🙁 Tråkigt när det är dyra produkter. Doftar dock fantastiskt!

  Reply
 • Hej Annica!

  Jag tränar mycket och om jag inte tränar tar jag mig en rask promenad. Nu undrar jag hur du gör när du tränat – duchar du håret då efter? Mitt hår blir så torrt och slitet för jag duschar det varannan dag, ibland var tredje. Men jag känner mig så ofräsch om jag inte duchar det ofta då det som sagt är så slitet. Jag varken färgar det eller utsätter det för annat som kan skada det. Några produkter du kan rekommendera? Älskar dina fantastiska bilder och din blogg i övrigt! Kram

  Reply
 • Åh, älskar deras produkter!

  Reply