Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 26, 2017

Utrota de bortskämda!

Nu börjar julsakerna trilla in i de olika butikena och ingen än jag är gladare över detta. När jag arbetade på skönhetssalongen i Östersund så älskade jag veckorna innan jul. Personalen stannade efter stängning för att slå in julkiten som hade kommit så när julruschen kom var det inslaget och klart, vi snodde bara snöre runt paketen. Det var så mysigt, vi åt pepparkakor, lussebullar, drack glögg, åt massor av knäck åh vad jag saknar den tiden. Jag saknar den personalen för vi hade så bra kontakt och så himla roligt på vår arbetsplats! Det var inte en endaste dag som jag tyckte det kändes jobbigt att gå till jobbet, jag var alltid taggad på att jobba där!

Som sagt julgrejerna börjar att komma in och det är så kul! Är det en butik som är riktigt bra på detta så är det Sephora. Har ni någon beautyjunkie i er familj eller kanske någon vän ja då är det här som ni hittar julklapparna! Klapparna på Sephora är inte extremt dyra, jag tycker mer att dom känns symboliska. Vem kunde tro att badbomber och badsalt kunde vara såhär gulliga!? Eller en handcreme och en värmare i ett litet kit. Det är det som jag tycker att julen handlar om, först och främst att bara få umgås med de man älskar och ska man ge en klapp så ge något litet symboliskt.

Förlåt nu om ni yngre tar illa upp men jag själv var såhär när jag var ung att jag förväntade mig dyra klappar. Sedan sa de äldre “julen handlar inte om klappar utan att umgås” och nu på senare år fattar jag verkligen vad dom menade. Jag känner lite såhär; vill man ha något kan man lägga pengarna på det själv. För om alla tänkte på det sättet så skulle man slippa stressen att försöka hitta något som passar alla andra och så blir det ändå inte helt bra. Förstår ni?

Så därför tror jag på att man ska hitta något symboliskt att ge bort och heller inte förvänta sig att alla andra ska köpa det man vill ha. Jag själv älskar julen men hatar att få presenter, vill jag ha något köper jag det själv.

Visst, jag fattar att alla kanske inte har den möjligheten och självklart är detta upp till var och en. Men jag är väldigt inne på att utrota de som är lite bortskämda och tar för givet att de ska få dyra klappar, haha! Lät det där väldigt hemskt?

Nåväl. Är ni på jakt efter symboliska klappar att ge bort till skönhetsnörden är det på Sephora ni hittar dom! 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Utrota de bortskämda!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med!
  Det är att umgås och ta in kärlek från alla nära och kära som är det viktiga.

  Det är något magiskt med julen och det är inte presenterna, det är stämningen som gör det! <3

  Reply
 • Jag kan inget annat än att hålla med 😘

  Reply
 • Åh, så söta badgrejer! Perfekt till min dotter och brorsdottern. Tar mig till Sephora alldeles för sällan.

  Reply
 • Älskar att vara där, man kan spendera timmar därinne!

  Reply