Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:03 | October 20, 2017

Glow Boost

God morgon kära ni! Fredag och som jag längtat efter denna helg för runt halv ett åker jag och ett härligt gäng till Göteborg för Take Over på Post Hotell med Alesso och Ingrosso. Det kommer att bli fett. Är det något jag älskar så är det Housefestivaler så när Summerburst var över i Göteborg och Stockholm, WOW och Big Slap i Malmö så blev jag sååå deppig för alla dm helgerna var så euforiska. Men sedan när jag fick höra om Take Over så slog mitt hjärta volter som när man blir kär typ. Och nu är helgen här, GAAAH! Jag håller på att packa och ska jobba lite innan jag möter upp resten på stationen.

Är det några av er som ska dit? Vi kanske ses? Det hade vart så kul!

Jag startar dagen i alla fall med en lång dusch och boostar huden lite extra med Lumenes Glow Boost som jag blivit lite besatt av. Jag älskar ju allt vad glow och lyster innebär och denna produkt är en hit!

Det är ett lystergivande och utjämnande koncentrat som också ger maximal återfuktning. Den innehåller bärextrakt från antioxidantrikt nordiskt hjortron och C-vitamin i kombination med rent nordiskt källvatten och två typer av hyaluronsyra som stimulerar hudens naturliga kollagensyntes. Så huden ser slätare ut, hudtonen blir jämnare och huden strålar. Produkten är utan parabener, formaldehydfrigörare och mineraloljor och 89% är naturliga ingredienser.
Denna använder man som ett serum innan sin creme men jag använder mitt vanliga serum och creme sedan toppar jag med denna just för att huden ska bli rejält mättad. 😉

Pris: 279kr >>HÄR<<

Jag droppar alltid serum direkt på huden istället för i handen.Smeker ut den med fingertopparna. Får en fin glow!


6 kommentarer6 kommentarer om “Glow Boost”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar dina budget tips, satt precis och kikade på serum som låg på ca 1000 kr och de billigare serumen vet man ju aldrig om dom är bra eller inte ifall man inte är insatt. Köper ofta saker du tipsar om så tack. Och ha en rolig helg nu 🙂

  Reply
 • Jag har velat prova den här ett tag och blir ännu mer sugen nu! Får nog ta och investera i en sån snart. 🙂 Ha en jättehärlig helg nu Annica!!

  Reply
 • Köpte den för någon vecka sen, tycker den luktar så fruktansvärt gott. Lumenes nya produkter doftar så gott att det känns som att man är på spa i sitt eget badrum! 😀

  Reply
 • Hej Annica,

  Jag har velat mellan att köpa detta serum och Biotherm’s liknande serum, Liquid Glow, och undrar vilken du rekommenderar mest för en lysterlös och normal/torr hy? 🙂

  Reply
 • Åh denna måste jag verkligen testa!! 😀

  Reply
 • […] vi håller igång. Glow, massa glow ska jag ha så jag kommer köra på Lumenes Glow Boost, ni kan läsa mitt inlägg om den här. Och sedan avslutar med ett puder så att makeupen inte får för sig att krypa iväg, haha! Jag […]

  Reply