Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:09 | October 18, 2017

Rabatt på inredning

Sitter och kollar på halv åtta hos mig… Jag kollar typ aldrig på tv så därför har jag inga andra kanaler än 1, 2 och 4 men funderar på om jag ändå bör köpa till något kanalpaket. Saknar ändå att kunna slå på tvn på kvällen och det faktiskt är något bra program på tvn.

Innan det kom jag in från en springtur på Kungsholmen, ingen frivillig sådan. Jag släppte Stitch som jag brukar göra och hon fick syn på en kanin och på en sekund var hon borta. Jag blev mest chockad över hur snabb hon var och sedan insåg jag att hon kunde ju fasen bli påkörd. Så jag sprang efter, ropandes efter henne trots att jag visste att det var lönlöst. Men någon minut senare kommer hon springandes tillbaka hur glad som helst. Jag kopplade henne och så fort vi kom in i lägenheten däckade hon på golvet. 😀

Såg att det var några av er som ville veta hur renoveringen går. Well köket är så gott som klart, eller det som saknas är ju luckorna på diskmaskinen, stuckaturen, den rätta bänkskivan samt stänkskydd på väggen och det beräknas komma senast vecka 45. Och det gör ju så mycket i ett kök så det ser ju fortfarande halvdant ut… Men nu har jag ett fullt fungerande kök så nu kan jag börja prenumerera på matkassar. Jag kan inte laga mat bara sådär, jag får ingen inspo plus att jag köper alltid för mycket vilket gör att hälften av maten hinner ruttna innan jag ens  rört vid det. Och eftersom bänkskivan måste sättas in via sovrummet så måste jag vänta på min garderob, men så fort den är på plast kommer allt annat att bli klart ganska snabbt. 🙂

Men jag har ju beställt lite inredning från min samarbetspartner >>PickedOut<<, jag älskar den sidan. Jag har jobbat med dom i några år nu och dom får in mer och mer snygga grejer och här kan ni se lite vad jag har beställt till hemmet. Inte nog med det jag har ju även en rabattkod för den som är sugen på något därifrån: annica20 ger er 20%rabatt på allt. Dom har varumärken som Tom Dixon, Hay, Bloomingville, House Doctor men även billigare inredning som gör mycket i hemmet. Så in, kika och fynda! 😀

Vas, almanacka, skyld, ljusstake och kanna från PickedOut.Ljusstake, skylt och kanna. Kruka och ljusstake. Lampan och spegeln har jag också beställt hem men inte fått upp ännu.


5 kommentarer5 kommentarer om “Rabatt på inredning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snart har alla duktiga människor vaknat som ska predika om att man inte får släppa hundar lösa… 😏 Tror det hänt ALLA hundägare att de sprungit iväg nån gång!

  Reply
 • Ja och jag har nu lärt mig av mina misstag. 😀

  Reply
 • Hej! Var har du köpt din vardagsrumsmatta? Den mönstrade? 🙂 den är helt underbar !! Stor kram <3

  Reply
 • Kilands mattor 🙂

  Reply
 • KUL med rabattkod, tack! hur länge varar den? Är jag för sent ute? 🙂

  Reply