Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:55 | October 12, 2017

Nyckeln till en bra separation?


Hallå!
Vilken rivstart denna morgon. 6:30 var jag på fotbollsplanen med mina lagkamrater och spelade sista matchen för i år. Vi vann med hela 6-2 och jag fick även göra mål så jag är med än nöjd. 😀 Dock vann ett annat lag sin match vilket resulterade i att vi hamnade två i serien i år, men vad fasen vi spelade så jäkla bra idag så jag är verkligen så nöjd! Mina knän är fulla med skrubbsår, jag har blånaglar och blåmärken lite överallt men det hör till. Vi spelade i en serie med både tjejer och killar och det är verkligen inte så att man tar hänsyn till om du är tjej eller kille vilket, så trots att jag är en liten tjej på 1,5m så är det ingen killer som någon gång tvekat att trycka iväg mig så jag flyger som en handske. Fördelen med det dock är ju att jag alltid får med mig frisparkarna, haha! 😀

Igår hade jag en mysig dag med Daniel, på eftermiddagen åkte vi till mitt favvoställe som är Joe & The Juice, jag kan sitta där i timmar och smaska på deras mackor, cappuccino och såklart deras juicer plus att man får ta med sig hunden in. Så vi satt och snackade igenom allt vi vart med om sista tiden, hur det går med killar och var vi har för framtidsplaner. Det som vi ser mest fram emot just nu är väl Vegas som jag inte ens berättat för er om. Jag och Daniel bokade en resa till Las Vegas för några veckor sedan, innan terrordådet, och vi kommer att åka den 30 oktober. Det ska bli så kul, jag skapar verkligen så roliga minnen med den här killen. Han är en manlig version av mig och när vi umgås så har vi alltid kul!

I alla fall, vi snackade om killar och jag har verkligen insett att jag inte har någon typ. Först trodde jag att det var tatueringar och snaggat huvud, sedan blev det killar med utländska drag och nu när jag träffat killar som fångat mitt intresse så har alla vart olika. Så när någon frågar mig “vad är din typ av kille” så vet jag inte helt 100. Eller alltså visst tittar jag på utseendet, ser personen bra ut fångar han mitt intresse, men jag har inga speciell signalement på hur han ska se ut. Det som däremot attraherar mig är killar som är riktigt snälla, lättsamma och roliga. Han ska få mig att skratta och blir jag generad så är det ett gott tecken. Jag klarar inte av killar som är för på men ska heller inte vara leka cool eller svår, då är det dött lopp alltså och jag skiter i.

När vi satt och pratade igår så pratade vi om killar som vi verkligen ville haffa, jag klara favoriter och det är Zac Efron och Harry Styles. Dom är två helt olika killar men det som dom har gemensamt är en talang och det är också något jag är svag för, killar som gör något som dom är bra på. Det kan vara sjunga, skådespela, utöva någon sport, DJa, alltså killar med talang och pondus är så attraktivt att jag dör. Kanske för att jag själv inte har någon talang så men å andra sidan så är jag duktig på det mesta, haha. 😀

Idag är det torsdag och det är också fem månader sedan jag och Marcelo bröt. Jag får frågan eller mejl från personer som också gjort slut som frågar hur vi gjorde för att gå vidare och jag tror att nyckeln i vår relation var att vi båda kände att det inte fanns några känslor kvar och vi gick isär som vänner. Vi såg inte riktigt någon framtid med barn och det är väl ett ganska tydligt tecken? Kanske inte för alla men för oss var det nog så. Vi bråkade ofta om småsaker, vår kommunikation och prioritering blev dålig och allt bara dog ut på kärleksfronten. Vi pratade om detta många gånger att vi skulle separera så det kändes lite som att vi vant oss med tanken att det inte längre var vi redan innan vi tog beslutet att verkligen göra slut.

Så detta var ett gemensamt beslut, det var inte så att en gjorde slut och drog och den andre fortfarande var dödskär för då förstår jag att det kan bli jobbigt. Och jag är glad över att vi skiljdes åt som vänner, att vi fortfarande kan ses och hänga utan att det blir konstigt för Marcelo är en grym kille. Jag kommer alltid att älska honom för den personen han är, han betyder mycket för mig och jag hoppas att han en dag hittar en tjej som verkligen kommer ge det han förtjänar. Mer än vad jag gjorde! Nu har jag minst sju spännande månader framför mig att bara leva singellivet och jag är så taggat och peppad på vad den tiden har att erbjuda. 😀


16 kommentarer16 kommentarer om “Nyckeln till en bra separation?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni kan vara vänner men är ju inte bara att ringa honom när du känner dig ensam .

  Reply
 • Annica måste bara veta vart du köpt dina sjukt snygga skor du har på dig!!!

  Reply
 • Din ärlighet tycker jag så mycket om ❤och om folk vill betala din böter ..så är det upp till dom. Även här var du ärlig och sa att du fått in så det täcker summan. Ärlighet vara längst….

  Reply
 • Hej Annica!
  Hur gick det med han du eftersökte i bloggen? Fick du något napp?;-) Heja dig!

  Reply
 • Varför skriver du flera gånger samma sak hur ert förhållande tog slut, vad som är sant eller inte vet ju endast ni!
  Lägg det bakom dig och gå vidare!

  Reply
 • Kanske för att alla fortfarande tror på en återförening..känslorna är slut. Bara nöta tills alla fattar. Dom har gått vidare. Hapoy ending båda lyckliga

  Reply
 • Det var väl ett skämt att läsarna gav pengar till pboten ?

  Reply
 • Men alltså att du inte SKÄMS? De är sjukt att folk ens tänker tanken på att swisha pengar till nån man inte ens känner och dom inte behöver pengarna, men att som offentlig person ta emot pengarna är för mig heelt sinnes?! Tror nog ingen annan bloggare/youtuber skulle gjort samma sak..

  Reply
 • Hur kan man ens tänka tanken?
  Hoppas hon är klok nog att skicka tillbaka varenda krona.
  Snål så in i norden kallar jag det.
  Varför får man pböter, jo man parkerar fel och det får man stå för.

  Reply
 • Varför bara sju månader kvar att leva singellivet?😆

  Reply
 • Undrar också varför singel just 7 månader.. Har du ett inplanerat förhållande som startar då? 😝

  Reply
 • Därför hon skulle vara singel i ett år, tror inte dom har kommit över varann, när man varit i singel livet ett tag så
  är det inte roligt längre, då tänker man tillbaka hur bra det var tidigare!

  Reply
 • Om en fråga ställs till A, varför svarar DU? Gör du så alltid, svarar för andra?

  Reply
 • Okej jag kommenterar ALDRIG bloggar. Men blev så varm i hjärtat när jag läste att Daniel är en manlig version av dig. För ni två verkar vara så genuint snälla och godhjärtade och blir glad att ni hittat varandra. Typ hehe, låter lite konstigt kanske men Aja. Önskar dig allt gott, fortsätt stå på dig och vara prick du! Juste, sjukt vacker är du också. Du och Bianca är totally girl crush!

  Reply
 • Alltså vi har verkligen så kul tillsammans och jag är så glad över att jag har honom!
  Men tack underbara du <3

  Reply
 • En dag hittar du den rätta… Bra att du tänker positivt tycker jag!

  Reply