Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 12, 2017

Ansiktsbehandling som gör skillnad!

I tisdagskväll smsade jag Elita på >>Skin Agency<< i panik om att jag var tvungen att komma. Min hud har blivit väldigt dålig på sista tiden och jag förstår ju varför. Även om jag är ute på fest en max två gånger i veckan så sätter det sina spår, och sedan har jag haft lite knepiga rutiner med maten då jag inte haft en kök där jag kunnat laga mat i. Äntligen kan jag göra det nu men detta har ju pågått i två månader. Nåväl, jag har fått utslag runt munnen, pannan och min lyster i huden är inte densamma och som jag skrev i ett tidigare inlägg så är min hud väldigt viktigt så jag smsade.

Jag fick tid igår då hon precis hade fått ett avbok, jag åkte dit och Elita såg min hud. Hon förstod precis vad jag pratade om för även hon sa att min glow och lyster inte var där så igår blev det en rejäl behandling på min hud. Elita började att rengöra min hud innan hon sedan lade på en 20% kemisk peeling i mitt ansikte som stack, pirrade och sved lite. Den fick bara ligga på i några sekunder då jag reagerar väldigt lätt på starka produkter och visst blev jag röd som en tomat. Efter det så gjorde hon en portömmning och jag älskar det, jag känner mig så jädrans ren efteråt. Men hon var inte klar där, nej efter det så boostade hos min hud med Infuzion som är ren fukt som tränger ner i huden och återfuktar något otroligt. Efter en sådan behandling känner jag mig så fyllig i ansiktet, som det ska vara och jag älskade det. Hon avslutade med att lägga en mask och sedan en Michael Myers-mask som jag kallar det för att verkligen boosta min hud deluxe!

Efteråt var jag så jämn och fin i ansiktet och jag märkte verkligen att min hud behövde det här. Dock ska jag tillbaka på en kur då Elita vill göra lite mer med den för att verkligen få den att bli som en den gång var. Jag har en del ytliga blodkärl, någon liten milie på kinden och min hud är “skrovlig” på vissa ställen som kring ögonen och på halsen och detta ska hon ta tag i med Dermapen. Det ska bli spännande att äntligen testa!
(Vill bara säga att Dermapen och sådan vissa köper hem för hemmabruk är två helt olika saker, testa inte på det hemma!)

Elita på >>Skin Agency<< är verkligen så duktig, jag är verkligen noga med min hud och är väldigt rädd om den och därför känns det så tryggt att jag kan gå till henne för att hon gör ett så pass bra jobb! 🙂

Direkt efter den kemiska peelingen.Utslag runt munnen, dom såg mycket värre ut innan peelingen.Tröttmössan låg och sov på mig under tiden jag fick behandling. 🙂Vapozon, I love it!Lite från min Instastory igår.Michael Myersmasken som var så svalkande och skön.Direkt efter behandling, ser ni vad jämn och fin min hud är trots finnen i brynet och utslaget vid munnen. 😀 Här har jag alltså inget smink förutom mascara.


15 kommentarer15 kommentarer om “Ansiktsbehandling som gör skillnad!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Är jätte sugen på att göra en sådan behandling men antar att det är ganska dyrt, vad betalade du för allt det?
  Har du några andra tips på hur man kan göra med huden för att det ska hållas ren från exempel porer? Jag har ganska öppna porer och väldigt mycket pormaskar. Skulle va jätte kul om du gjorde en vidio om din morgon och kvälls rutin med hudprodulter eller något 🙂 även en smink vidio såhär till vintern när man inte har lina mycket solbränna .

  Bra blogg !!!

  Reply
 • Det är dyrt och alla priser finns på skin agencys hemsida.
  Jag tycker att det bästa sättet är att använda syraprodukter för dom kommer djupare ner i huden och verkligen städar den.

  Det ska jag skriva upp! Tack fina

  Reply
 • Hej! Vad ska man då säga att man vill göra för behandling om man vill göra det hon gjorde på dig? 🙂 såg att hon har massa olika ansiktsbehandlingar, förstod inte vilken det var

  Reply
 • Fast bara för att det var bra för mig kanske det inte är det bästa för dig. Jag sa bara “gör det som behövs för att få min hud flawless igen” 😀

  Reply
 • Hej Annica!

  Kan du inte skriva mer om dina botoxbehandlingar, vilka områden du behandlar och hur ofta du går 🙂

  Reply
 • Jag kan göra det nästa gång jag går och gör botox 😉

  Reply
 • Åå vill också veta om dina botox behandlingar. Vart du går/ vilka områden du gör samt pris 🙂 !!!

  Reply
 • Det kommer 😀

  Reply
 • Vilket/ vilka hudvårdsmärken använder hon?
  Nyfiken 🙂

  Reply
 • Hon använder lite olika men de hon använder på mig är dermaceutic bland annat.

  Reply
 • Hej Annica.
  Jag är på jakt efter en foundation som ska täcka mina röd/rosa partier på kinderna och undrar om du skulle kunna tipsa om någon?
  Jag använder vanligtvis bareminerals foundation powder och gillar den för att den inte känns så tung på huden men blir inte helt nöjd för att den inte jämnar ut hudtonen riktigt.
  Jag är väldigt kräsen vad jag använder i ansiktet då jag har lätt till oljig hy och får enstaka finnar då och då.
  Tack på förhand
  Kramis

  Reply
 • Till Lisa – Jag har haft samma problem som dig och använder också bareminerals då jag tycker samma som dig och att den är lugnar huden mycket upplever jag. Jag brukar köra MUS cover all mix concealern i den gula färgen som täcker röda partier och applicerar den då före bareminerals pudret just på hela mina “kuddigaste” delar av kinderna där jag blir mest röd och sen på med bm pudret som jag brukar applicera med en buffing brush då jag tycker det täcker mer men endå ej blir kakigt elr tungt , och jag tycker det funkar jättebra, håller hela dagen och får ingen minsta rodnad på kinderna + att det fortfarande ej känns tungt elr kakigt ( tycker jag) . Ville bara tipsa om det utifall att du gillar bm pudret. 🙂

  Reply
 • Vad använder du för borsta till Bareminerals? För kabuki täcker maximalt.
  Annars har Make Up Forever en som är otroligt täckande men den ger liksom inte samma känsla som BM.

  Reply
 • Annica du är så otroligt fin utan smink!! Vem gör dina läppar? Uppdatera oss gärna hur det går med dermapen 🙂

  Reply
 • Jag har inte gjort dom på år och dagar men sist var det Madde på Aleris plastikkirurgigruppen på sabbatsbergs sjukhus.

  Reply