Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 3, 2017

Hudvård för en äldre hud

Nu i oktober så lanserar ACO Renewing Face Oil som är en mjukgörande ansiktsolja bestående av endast sju ingredienser. Dom verkar för att jämna ut ålderstecken, ge intensiv näring och återfukta huden på djupet. Det är en produkt som man kan använda både morgon och kväll för att huden ska få en jämn och fin lyster. Produkten innehåller oljor från ängskrasse och raps samt Q10 och E-vitamin som hjälper till att återfukta och skydda huden mot yttre påfrestningar som hösten bland annat medför.

Det är väldigt viktigt att vi i norden anpassar vår hudvård efter våra årstider för att klimatet har en stor påverkan på vår hud. Det kanske många av er märker av, i alla fall jag, när man åker till ett tropiskt och varmt land så blir huden mycket bättre, den känns mer återfuktad och strålar lite extra. Och när vi då i Sverige går in i en mörkare och kallare period så måste vi boosta huden med extra fukt och bra skydd för annars blir den torr och känslig.

Denna serie har även en dag och nattcreme och när man är ung så behöver huden mestadels fukt och då kan man köra samma creme dag som natt, jag själv gör det. Men när man blir äldre så behövs produkter som jobbar lite extra med strukturen och spänsten. Och ofta är en nattcreme lite mer kraftig och fet än en dagcreme och det är för att huden jobbar fyra gånger med under natten än på dagen. Den “spottar” ut det den inte behöver och lägger sig på ytan och det är därför måste vi tvätta våra ansikten på morgonen. 😉 Nattcremen kan vara för maffig att ha på dagen och därför finns det då en dagcreme som är lite lättare att arbeta med om jag säger så, om man ska lägga sin makeup och inte vill vara alldeles fet i ansiktet. Så därför finns det dag och nattcreme just i serier som är riktad till en äldre målgrupp.

Just denna olja kan man använda som ett serum men det går även att ta några droppar och blanda med din creme innan applicering. Den finns som sagt ute i utvalda Apotek nu i oktober och till ett snällt pris. 🙂

Pris: 199kr


6 kommentarer6 kommentarer om “Hudvård för en äldre hud”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jepps, den här oljan står på min lista att prova så fort den jag har är slut. Alltid på jakt efter källan till evig ungdom! Eller snarare en mindre torr hud, hehe.. 🙂

  Reply
 • hahah återkom gärna sedan vad du tyckte 😀

  Reply
 • Hej skulle inte du försvinna från planeten om marcelo va otrogen? Han va ju de i programmet😂😉

  Reply
 • Vad får dig att tro det?

  Reply
 • Wow , mår du bra?

  Reply
 • Du Jennifer måste ju vara störd.

  Reply