Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:07 | September 18, 2017

Nordic Wellness Lindhagen

Alltså fasen vad jag är glad! Igår innan jag lade mig googlade jag runt på Nordic Wellness för när jag handlade igår på Ica Maxi Lindhagen så såg jag att det gymmet fanns i samma hus. Hur hade jag kunnat missa detta? Jag har ju ett Satskort men det i Stadshagen är det inte alls någon bra standard på, det känns inte fräscht och när jag då såg att Nordic Wellness fanns så tändes typ en liten låga inom mig för när jag tränade där fast i Hammarby Sjöstad så var det riktigt nice för det är så fräscht.

Så igår innan jag lade mig bokade jag in mig på ett Crosscagepass då mitt kort fortfarande var giltigt och när jag kom dit imorse så blev jag så glad! Jag fylldes med endorfiner redan innan passet och var glad under hela tiden vi körde.

Efteråt gick jag och köpte mig en smoothie och sedan knatade jag hem till min kära lilla Stitch och tog morgonens andra promenad. Hade dock lite känningar i nacke och rygg och insåg att jag måste boka in ett pass hos Hanne på State of Spine och knäcka mig. Jag kan inte röra mig optimalt och kan man inte det så får man heller inte ut maximal styrka, jag är rätt så stel i övre delen av rygg och upp i nacken och det ilar i kroppen efter passen så jag ska ringa henne asap!

Men ja, en grym start på dagen och ett tips till er som har svårt att hitta motivationen på morgonen -boka in er på pass. Jag skulle aldrig palla att gå till gymmet på morgonen och sätta ihop ett eget pass. Det är så mycket skönare att bara kliva upp, ta sig iväg och när man väl kommer dit så är det bara att göra det som instruktören säger.

Passet vi körde:
8st utfall/ ben, 8st hantelrodd x5

1000m löpning
20st Frontsquat
20st Pushpressar
20st Thrusters

800m löpning
20st Marklyft
20st Kettlebellswingar
10st Chins

600m löpning
20st Utfall
20st Burpees
20st Pushups

400m löpning

KLART!


1 kommentarerEn kommentar om “Nordic Wellness Lindhagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här