Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:04 | September 17, 2017

Såhär inreder jag mitt hem!

God morgon!
Imorse 05:41 väcktes jag av ett samtal, vi låg och snackade länge innan vi båda insåg att vi måste sova så jag somnade om och vaknade runt 10 imorse. Sedan tog jag och Stitch en härlig morgonpromenad och avslutade den med att svänga förbi cafet som ligger två hus bort så jag kunde köpa med mig en cappuccino och en färskpressad apelsinjuice som jag sedan njöt av på min balkong. 🙂 En fantastisk start på denna söndag, inte sant!? 😀

Imorse släppte jag upp ett nytt klipp på min Youtubekanal där jag visar hur jag har inrett. Jag har ju bott i min lägenhet i nu 1,5 månad och det känns ändå som att jag kommit en bit på vägen men mitt kök renoveras fortfarande och det som just nu tar tid är min bänkskiva. Den är tydligen slut på alla fabrikerna och det kan ta upp till 8 veckor (!!!) innan jag får den. Så det är det som är det jobbigaste just nu för det betyder också att mitt badrum kommer att dröja. Jag vill inte börja med det förrän mitt kök är klart nämligen.

Mina köksstolar kommer nästa vecka på fredag och sedan ska jag ringa Snickeri1 för att kolla när min garderob blir klar för just nu ligger allt på golvet i mitt sovrum… Men jag överlever, jag trivs ändå väldigt bra här!

I klippet så berättar jag vart alla möbler och all inredning kommer ifrån, trots att jag länkar och berättar är det ändå folk som frågar så här länkar jag till inredningen som jag visar upp i klippet:

Soffa från >>Hemdesigners<<
Gardinerna från >>Ohlssons tyger<<
TV-bänk från >>Furniturebox<<
Matbord från >>Pretty Marble<<
Matta från >>Kilands Mattor<<
Balkongmöbler från >>Furniturebox<<
Stuckatur från >>D-cor<<


22 kommentarer22 kommentarer om “Såhär inreder jag mitt hem!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Dina gardiner är så himla fina! Sydde de upp dem åt dig på Ohlsons tyger, eller hur funkar det?
  Tack på förhand! Mvh Annie

  Reply
 • Nej jag beställde 3 m och måste sy upp dom lite. Dock berättade jag hur breda dom vara tvungna att vara.

  Reply
 • Så fint du bor.

  Reply
 • Tack Anni!

  Reply
 • Åh! Finaste Annica, det här klippet var exakt vad jag behövde. Har varit singel nu i ca 2 veckor och det är hemskt, känner mig så himla ensam och vet inte riktigt vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Men ditt klipp gjorde precis att det kändes lite enklare, tack! 💕

  Reply
 • Vad glad jag blir att höra. Klyschigt men tiden läker alla sår, tro mig. Annars kan du komma och hänga med mig så gör vi detta tillsammans <3

  Reply
 • Jo det är ju sant, men när man väl befinner sig i den tuffaste perioden så känns det nästintill omöjligt att det skulle kunna bli bättre :/ Haha ja, det hade ju faktiskt varit lite roligare <3

  Reply
 • Jag vet, men det viktigaste att fokusera på att försöka klara av en dag i taget <3

  Reply
 • Tycker så mycket om dina videos på youtube, lägg gärna upp fler, typ vloggar o liknande 😍

  Reply
 • Tack snälla Emma. Det kommer fler nu under hösten 😉

  Reply
 • Annica, vart är dina vackra sängbord ifrån?

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har skickat ett mejl till dig😀

  Reply
 • Åh så fina grejer! 🙂

  Reply
 • hej annica vart har du köpt din klänning som du har i slutet av videon så snygg

  Reply
 • Härlig vlogg 😀

  Reply
 • Hej. Kan du inte köpa en provisorisk så länge? typ billigast på ikea? Känns jobbigt att vara utan kök i 8 veckor.
  Mvh Maria

  Reply
 • Hej! Jag har funderat på den mindre varianten som du har som tv bänk i min hall som är målad i en greige färg. Inte vågat beställa för jag är osäker på färgen. Skulle du säga att den är neutral grå eller har den blått i sig? Mvh Sofia

  Reply
 • Den är inte blågrå, det är mer noshörningsgrå. haha om det nu är en färg 😀

  Reply
 • Haha ok tack! 😜😄

  Reply
 • En liten fråga till 😜 Heter gardinerna night och färgen gråvit? Och vad hette linne gardinerna? 😜👌🏻 tack för all inspiration!

  Reply
 • Vart kommer sänggaveln ifrån? Ser så mysig ut! 🙂

  Reply
 • Hej! Kommer du ihåg vad dina gardiner heter? Vill så gärna köpa några liknande. 🙂

  Reply