Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:09 | September 15, 2017

Save the Ocean!


Halloj!
Sitter på tåget tillbaka från Göteborg och WiFi är så dåligt plus att det knappt är mottagning när man åker tåg, en av anledningarna till varför jag sällan gör det.

Gårdagen var crazy, alltså so crazy. Jag ska berätta allt men nu får liksom se det mesta via min Snapchat och My Storie på Instagram. Det är så kul att så många av er uppskattar att jag lägger upp lite galenskaper. Jag själv sitter och skrattar (och tar bort mycket) dagen efterfest, jag har verkligen en bra period i mitt liv just nu. Förutom att jag är stressad och känner att jag måste boka av mycket så älskar jag mitt liv!

Btw, eftersom internet knappt fungerar så kommer skönhetstipset upp senare under dagen. ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Save the Ocean!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jo det kan bli så. Fick ni sova något? Såg att ni var uppe till sent/tidigt i morse. 🙂
  Supersnygga klänningar ni hade, båda två.

  Reply
 • Ja det blev få timmar, tog igen det när jag kom hem 😀 Tack fina!

  Reply
 • Snälla sluta göra så mycket fylle-stories på insta!

  Reply
 • Varför ska hon sluta med det? Är ju jätteskoj och kul att bjuda på sig själv så! Önskar fler vågade göra det.

  Reply
 • Weii vad kul att du gillar det för jag själv sitter och skrattar åt det dagen efter 😀

  Reply
 • Håller med dig Lollo tycker det börjar bli för mycke av den sorten, det hjälper ju inte så mycket att man tränar när
  man festar!

  Reply
 • Men va? Vad har ni med det att göra? Är väl upp till henne vad hon vill göra, hon behöver knappast nån moralpredikan när hon lever livet och har kul, skoj för henne säger jag! Var glada för henne istället att hon roar sig.

  Reply
 • Ja allt behöver inte vara så PK hela tiden 😀

  Reply
 • Klänningarna är helt fantastiska och ni verkar ha haft en riktigt rolig kväll. Uppskattade Therese Zetterberg att ni har “tvättat” de lånade klänningarna innan ni lämnat tillbaka dom? Eller ligger dom fortfarande i en blöt hög på hotellet?

  Reply
 • Dom kemtvättades efteråt 🙂

  Reply
 • kan man bete sig hur som helst med en fin låne klänning , pga att den ändå skall kemtvättas. villket miljötänk !

  Reply
 • Vem fick betala det ? Jag säger bara: Save the Ocean.

  Reply
 • Nej

 • Dom kemas alltid efteråt ändå så…

  Reply
 • Vi har pratat med företaget, bett om ursäkt och det var helt okej då vi inte förstörde dom mer än att vi svettades i dom under kvällen 🙂

  Reply
 • Ni betedde er som två vidriga ungar. Hade skämts ögonen ur mig om jag var du. Fy

  Reply
 • Haha usch vilka bittra människor det finns! Jag skrattade ordentligt imorse när jag såg din mystory på snapchat och jag blir så glad av att se hur lycklig du är! Det strålar verkligen om dig! Fortsätt vara den du är <3

  Reply
 • Weiii vad kul Sofia 😀

  Reply