Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:03 | September 7, 2017

Makeupen rinner av

Hej! Jag har en skönhetsrelaterad fråga. Jag använder mestadels pressad puder foundation. Den typen av foundation har alltid funkat toppen pga jag bor i ett varmt klimat där sminket mest rinner av huden. Jag börjar märka att efter några timmar med smink så ser det ut som sminket ”tränger ut” ifrån huden och hudens egna porer blir synliga, inte pormaskarna. Detta syns inte när jag är osminkad. Använder primer emot shine. Vad är det som börjar hända med min hy 😮 har du något tips?

SVAR: Hej!
Gud det första jag vill veta är vart du bor för värme har inte lockat så mycket som det gör nu. 😀

Nej men det låter som att det blir som när man svettas, att makeupen börjar rinna av lite. När vi blir varma så vidgas porerna och dom måste få andas, och eftersom det är pressat puder så sjunker inte det in på samma sätt som tex flytande foundation eller mineralpuder.

Så är det så att du gillar puder så är mitt tips att testa använda mineralmakeup som tex bareMinerals som du snurrar in i huden för det sitter väldigt bra. Eller om du börjar använda en vattenfast flytande foundation och “låser fast” det med puder så bör det fungera bättre.

Jag själv tycker att just bareMinerals är det som fungerar bäst när jag själv är utomlands, huden får andas, resultatet blir naturligt och håller väldigt bra plus att det lugnar huden väldigt mycket vilket kan vara bra i varma klimat!


12 kommentarer12 kommentarer om “Makeupen rinner av”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför raderar du kommentarerna du får om Temptation Island?
  Det gör ont att se dig i trailen till Temptation Island där du sitter och gråter och säger “Jag kommer inte klara det här”.
  Jag vet att det handlar om mycket pengar men varför utsätter man sig själv och den man älskar för ett sånt vidrigt program.
  Nu vet jag inte om det spelades in när ni hade gjort slut redan eller inte. Men oavsett så kan ju inte relationen mellan dig och Marcelo ha blivit bättre.
  Jag blev så ledsen när jag såg hur Marcelo behandlade dig i Big Brother. Och nu ställer du frivilligt upp att hamna i samma situation igen. Varför?

  Reply
 • Tror du att det blir bättre av att du sitter och kommenterar det? Vänta och se istället.

  Reply
 • Jag tror hon väntar och kommer förklara allt när det väl är dags. Det är otroligt jobbigt för henne och jag tror vi får vänta tills hon är redo för att prata om detta.

  Reply
 • Men kan man se den reklamen någon annanstans?? Har inte 5an 🙁

  Reply
 • Jag har också märk att hon tar bort kommentarer, på Temptation Island och sina träningskläader! I
  Fattar att en del inte glömt BB, dom la det bakom sig och gick vidare, och har bott hop i fem år, vet inte
  när det spelades in men tror det var jul 2016 början 2017 för Paow var också med och dom var i Thailand
  då också ,men jag kan tro fel, det kanske var senare!

  Reply
 • Det är ju sådan hon är tiger sig igenom saker hon inte vill ta tag i ! Brösten är ju gamla nu men de har hon inte nämnt nått om , de blir ju inte större över en natt . Åh nu lägger hon ut bilder på lägenheten mitt i renoverings arbetet hur trodde hon det skulle bli , åh så skall hon snart börja renovera toaletten hur tror hon det kommer att bli utan toa och dusch . Ibland undrar man hur hon tänkte där. Åh så ska vi tycka synd om att hon lever i ett kaos no no ang tv programmet hon ska vara med i det var väll en massa pengar hon fick för det så hon ska väll vara nöjd trodde hon det skulle bli en dans på rosor eller då är det fel program för henne .

  Reply
 • Maria, om det är du som brukar kommentera under detta nick här på bloggen så verkar du nästintill besatt av Annica och Marcelo. Visa lite hänsyn och inse att Annica inte är skyldig att svara på något alls.

  Reply
 • Vill rekommendera Pür cosmetics pulver om man som jag är känslig mot bismuth som finns i bareminerals. Pür har även dom puderfoundation som är GRYM! Blev så ledsen när jag bara fick utslag från BM men när jag hittade Pür så fick jag äntligen ha den sköna känslan av mineralpuder men utan kli i hela ansiktet. Ps bismuth kliar MER i värme så därför tipsar jag 😊

  Reply
 • Tac för tipset, ska absolut kolla upp!

  Och tack snälla Angelica för svar ❤️

  Reply
 • Ingen vet om det hände något i Temptation Island det kanske är helt oskyldigt!

  Reply
 • Varför svarar du inte på kommentarer om dina träningskläder ? och om temptation island ?

  Reply
 • Så fin färg på ditt läppstift !! Vilket märke & färg 💗💗

  Reply