Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | August 31, 2017

Söker fotograf!

 

Okej nu har jag kommit till den punkt där jag känner att jag måste ha hjälp med material till mina kanaler. Det är en hel del events, resor och kampanjer som kommer nu inför hösten och jag behöver en hjälpande hand i form av en fotograf.

Jag söker därför dig som är utbildad inom foto och film, kan hantera redigeringsprogram som Lightroom och Photoshop, är över 18 år, bor helst i Stockholm och kan vara väldigt flexibel. Du ska vara väldigt utåtriktad, kunna hantera stress och mycket människor, vara självgående, ta mycket eget initiativ och kunna fånga moments.

Vi kommer inte jobba heltid utan se detta mer som extrajobb som du får hoppa på lite då och då. Du ska vara lättsam och rolig då vi kommer att hänga en del och jag gillar att umgås med spralliga människor. 😀

Mejla mig på [email protected] om detta skulle vara intressant och märk mejlet med FOTOGRAF och skicka även länk där jag kan se bilder, tex portfolio eller instagram. 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här