Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:06 | August 30, 2017

20% rabatt på inredning

I samma stund som jag satt och kollade inrening som plingade det till i min email där Jotex ville göra en liten kampanj på deras hemsida. En kampanj där jag får ge er läsare och inklusive mig själv 20% rabatt på deras sortiment. Jag skyndade mig ju såklart in för att haffa det jag ville ha och det blev en sänggavel med kanter på yttersidorna. Jag ville egentligen ha den ljusgrå men den var slutsåld så jag körde på den ni kan se på bilden under, den som är mullvadsgrå typ. Jag ångrar så djupt att jag beställde min säng i beige för nu har jag verkligen insett att jag vill ha gråa toner i mitt sovrum och eftersom jag är en väldigt impulsiv människa så ska allt ske direkt. Så sänggaveln klickade jag hem och nu alldeles strax åker jag och Bea till MOS då jag vill köpa nya sängkläder och ett stort överkast. 😀

Rabattkoden, kära ni, hittar ni inne på min instagram >>@akaannica<<. Ni hittar länken i min profil så in och skynda fynda! Jotex har grymt bra priser och med 20% blir det ju nästan olagligt billigt. 😀

Måste även ta ner mina gardiner och lämna in dom då dom måste sys upp och sedan i veckan kommer mitt matbord, om två veckor min soffa och veckan efter mina stolar. Imorgon sätts alla luckor i köket på plats, på fredag måttar dom upp bänkskivan och sedan tar det visserligen ett tag till den kommer men nu känner jag att allt är i rullning på riktigt. 😀

Här kommer några favoriter från Jotex. 😉

Sänggaveln jag beställde samt ett överkast som hade passat bra.>>Sittpuffar<<, är lite sugen på den gröna. 😀
Just ja!
Nu till min säng som jag beställde så beställde jag även med en sänggavel för 3990kr plus nackkuddar för 795 vilket var helt i onödan. Dessa är inte öppnade utan står i sina förpackningar så är det någon som är på jakt efter en beige sänggavel 160cm som ni kan se på bilderna ovan skicka mig ett mejl så får ni det till skambud. 😉 [email protected]


11 kommentarer11 kommentarer om “20% rabatt på inredning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica
  Såg på din snap att du ångrar färgen lite på din säng efter att du beställt en grå sänggavel,
  Dessa kanske kan vara smart att sätta på madrasserna 😊
  https://jysk.se/sovrum/lakan/formsydda/plus/stretchfrottelakan-gra?gclid=CObYyPGh_9UCFR5fGQodTqgEqQ&gclsrc=aw.ds

  Misstänker att det finns på fler ställen men det var den jag hittade som var grå 😊

  Reply
 • Du är verkligen ombytlig Annica.
  Nu har du beställt en ny sänggavel igen. För drygt 1 vecka sen så skrev du ett inlägg om dina nya sänggavel från Furniturebox.
  Sänggaveln du säljer nu är ju inte heller den från Furniturebox.
  Och den sänggaveln du har bild på nu från Jotex är förresten inte grå utan brun.
  20 augusti: http://annicaenglund.se/mitt-sovrum-just-nu/

  Reply
 • Jag har en sänggavel från furniturebox som sitter uppe i mitt sovrum. När jag beställde min säng fick jag med en också för ett bra pris. Så med andra ord jag har två sänggavlar att bli av med, en oöppnat och en begagnad 🙂

  Den är grå brun 🙂

  Reply
 • Vad hände med din älskade Daniel ?

  Reply
 • Vi kommer ses imorgon istället 🙂

  Reply
 • Om sänggaveln är oöppnad så är det väl returrätt så du kan välja något annat fint? 🙂 kram

  Reply
 • Hej!

  vad vill du ha för sänggaveln som är beige?

  Reply
 • Mejla mig på [email protected]

  Reply
 • Hejsan! Kan inte hitta någon länk i din bio på din instagram… Hur ska man då kunna få din rabattkod????

  Reply
 • Hej!

  Jag hittar tyvärr inte länken på din instagram. Kan du lägga upp den? Tack 🙂

  Reply
 • Den där huvudgaveln har du ju fått fellevererad. Hör av dig till företaget innan du blir fakturerad! Du som kund är skyldig att kontakta företaget även om du fått fel vara levererad

  Reply