Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | August 29, 2017

Serum till trött ansikte

Innehåller adlink

Hej Annica! Tycker din blogg är så grym att läsa!! Du är så kunnig på saker o ting!! Skulle vilja fråga dig, ett bra serum till en “normal hud” som vill få lite vitaminer o lyster. Samt ögonkräm, för “trötta ögon” har du några tips?

Ha en faktiskt dag!! Kram!

SVAR: Hallå! 😀
Du behöver något lystergivande och som är proppade med vitaminer och det första som dyker upp i min skalle är >>Biotherms Skin Ergetic Serum<<. Den är proppad med massa härliga vitaminer, det är hela serien men eftersom det är serum du är ute efter så är det den jag rekommenderar.  Det ger liv till en trött hud, boostar med massa fukt och energi och doftar fruktigt underbart. 😉

När det kommer till ögonen, hur menar du med trötta? Är det ringar? Känner du dig svullen? När jag hör trötta ögon så är det direkt ringar jag tänker på eftersom jag själv får det när jag inte vilat ut. Och det kan ingen cremen hjälpa utan då är concealer räddningen. Och i mitt fall så är det Benefit Boi-ing airbrush concealer som hjälper, den sjunker in bra i huden och ger ett naturligt men medel täckande resultat. Dom har även Industrial strength concealer som ger ett mer heltäckande resultat om man nu behöver det. 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Serum till trött ansikte”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Läste just att Marcelo var Stockholms hetaste ungkarl!

  Reply
 • Men kul för han. varför behöver du skriva sånt till annika förstår inte?? Vad vill du med det? Finns massvis av fina män.

  Reply
 • Hej annica!

  Jag är väldigt förtjust i dina gardinlängder som du köpt till din nya lägenhet och skulle vara så otroligt tacksam om du kan länka till dem för det finns så mycket olika i hemsidan och jag vill ha just precis som dina. Är kär! Hehe.. hoppas verkligen på svar 🙂

  Reply
 • Såg på reklam nu va som kommer snart…..:) 🙂

  Reply
 • Det var en kommentar på insta. han fick om att han är Stockholms hetaste ungkarl.

  Reply
 • Det var väl en av hans kompisar som skrev det.

  Reply
 • Jag läste det inte på Insta!

  Reply