Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 25, 2017

Rituals Ayurveda

Innehåller adlinks

Naglarna har Linda på >>Miss Fancy<< gjort.

Igår var tanken att jag skulle iväg med Reebok på deras event. Kl 16:45-17 skulle vi samlas på Gullmarsplan men den tiden satt jag fast i bilkö på väg hem till lägenheten då jag tänkt byta om och sedan åka dit. Det fanns liksom ingen möjlighet för mig att hinna i tid om jag nu inte hade kunnat teleportera mig vill säga. Så jag ringde Daniel och vi möttes på Ritulas event som var senare på kvällen.

Där möttes jag av en fin uppdukning av indisk mat, härliga färger som matchade Rituals serie Ayurveda. Jag gillar Rituals så himla mycket, det är verkligen den perfekta produkten att ha hemma för att få lite spakänsla och det känns som att alltid när jag kommer hem till någon så har dom i alla fall en produkt från Rituals. Det finns något att gilla för alla. 😀

En produkt som jag verkligen fastnade för var handbalmen i den serien för att det börjar verkligen bli kallare tider vilket jag främst märker av på både min hud och mina händer. Nu måste jag börja placera ut handcremer lite överallt så att mina händer håller sig återfuktade och mjuka och mina nagelband hela. Doften på produkten är väldigt mjuk och behaglig, den indiska rosen och sötmandeloljan har en avslappnande effekt på kroppen och det är en sådan här doft jag skulle vilja att mina lakan doftade. Men dom har ju doftstickor, doftljus och rumssprayer som jag får införskaffa istället. 😉

>>Ni hittar hela Rituals Ayurvedaserien här<<

Inte nog med att vi fick äta gott och känna på produkterna, vi fick även lära oss om vilken dosha vi var. Kortfattat, det finns tre olika typer av människor och vi fick det förklarat för oss som ett träd:

Kapha -Rötterna: En väldigt jordnära person, tar det säkra före det osäkra. Du är lugn och du måste tänka igenom beslut noggrant.
Pitta -Stammen, grenarna: Bra fokus och målinriktad, vet vad du vill ha men kan vara impulsiv. Har stark vilja och bra bildligt minne.
Vata -Löven: Livlig, sprallig, pratar ofta väldigt fort. Lätt att tappa fokus då du ofta vill hoppa från en sak till en annan. Mycket energi, tar beslut ganska snabbt utan att tänka så mycket. Lättlärt men glömmer lika snabbt.

Vi fick göra ett test och jag blev Pitta, stämde väldigt bra in på mig. Och Daniel var också solklar, den lilla Vatan. 😀

Supertrevligt event och nu måste jag införskaffa Ayurvedaprodukterna så mitt hem fylls av denna underbara doft!

T-shirt –Länk // Kjol –Länk


4 kommentarer4 kommentarer om “Rituals Ayurveda”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är väldigt fet i hyn. Blir oljig som fan. Speciellt i pannan. Har ansiktskräm ansiktsvatten serum o rengöringskräm. Använder morgon o kväll. Produkterna ör till för fet hy. Dag/natt krämen ska vara nedmattande. De e bra produkter som kostat en del, ingen oil i eller alcohol. Gurka oloe vera med mera. Men jag blir trots detta fortfarande oljig. Det liksom riktigt blänker i pannan på mig. Bör jag använda ett puder som e mineral på dagarna ? Som e oil fri ? Har testat detta o jag blir oljig iaf, men de går ju att fylla på under dagen ??? Vad ska jag göra, jag blir knäpp

  Reply
 • Trevlig helg. Hoppas på sol och varmt då mår frusna jag bäst. Tittade på videos när dom dansar med hundar. Fantastiskt. En bordercollie var så duktig. Man såg verkligen att hunden älskade sin matte. Ja det var fint och måste vara jättekul att hålla på med.

  Reply
 • nej asså. Nu ber jag på bara mina knän om ett inlägg om detta: På nätet kan man googlsa sig fram hur man testar sig hemma för att se vilken hudtyp man har i ansiktet. Jag hittade en som sa: tvätta ditt ansikte och torka, låt gå 3 -4 timmar och sen ta toapapper o torka av i panna, näsa o haka med en pappersbit, o med en annan pappersbit på kinderna. Är pappret oljigt, så hade man fet hy. Men hmm. När jag gjorde detta, o satt o vänta i de 4 timmar, så stramar min hud, o jag går till toa efter 1 timme för att titta mig i ansiktet o ser då att jag är oljig igen. Då ska detta betyda att jag har fet hy. Men min undran här om de inte faktiskt kan vara så att jag kan ha en torr hy att att de oliga efter en timme, är kroppen som försöker återfukta sig själv. Så jag blir lurad o tror att jag har fet hy. Ska man verkligen torka med papper efter 3-4 timmar? jag väntade bara en timme o va redan glansig o oljig i ansiktet. Frågan är bara om de e för jag har fet hy, eller om de e som att jag har torr hy o att min kropp försöker återfukta sig själv. Snäla A hjälp mig jag blir galen snart

  Reply
 • Vart kommer kökshandtagen ifrån som du filmade på snapchatt??:) så fina!

  Reply