Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 24, 2017

Pressutskick från NYX

Innehåller adlinks

Tillbaka efter en stadig frukost på Pom & Flora, vilket härligt ställe. Jag har hört väldigt gott om det men aldrig vart där men det kommer garanterat bli fler frukostar där plus att man får ta med sig hund. Dock var Stitch inte så charmig idag då hon morrade och skällde på andra hundar, det brukar hon aldrig göra. Så jag ska prata med Marro så vi fortfarande behandlar henne på samma sätt så hon blir en bra hund. En hund som skäller och morrar är aldrig charmigt!

Hörni här är ett pressutskick från >>NYX<< innehållande lite trevliga saker och allt osar glitter och metallic. Det känns lite rymdtema över dom vilket man även kan höra på namnet- Cosmic Metals. Utskicket innehöll lite pigment, liner, fransar, läpprodukter, skuggor och contouring. Innhållet var väldigt trevligt och NYX har så himla bra produkter till bra priser! 😀

Kolla bara in deras Pigments som verkligen är pigmentrika, det är dom små burkarna med löstpuder i sig. Dom kan man använda precis hur man vill, som skugga eller varför inte en highlighter. På bilden kommer inte riktigt den vita fram men den är väldigt metallisk precis som den gröna nyansen och har en kall ton. Så gillar man kalla highlighters med lite blå/ rosa ton så bör ni kika in nr 11 Luna. Jag undrar om dom har någon med lite mer guldig underton, det är mer mitt glas champagne. 😉

Deras >>Strobe Of Genius Illuminating Palette<< var med och det är en högpigmenterad palett med skuggor som blir lite krämiga när man arbetar med dom. Nyanserna är väldigt snälla så jag skulle säga att det är en perfekt palett att börja med om man är nybörjare. 😀

Cosmic Metals shadow palette innehåller sex stycken spaceade färger som passar både till vardags och till festen, gör en snygg sotning med burgundyskuggan eller varför inte göra en enkelt romantisk look med de rosa tonerna. Psst! Paletten kostar bara 99kr!!

>>Cosmic Metals Lip Cream<< läpprodukter men det var inte riktigt någon som föll mig i smaken… kanske då den mörka bruna som nog kommer att vara snygg till hösten. Men annars gillar inte jag läpprodukter som är glittriga, jag gillar typ ingen makeup som är glittrig där du liksom ser korn. Ska det glittra ska det vara pga skimmer eller metallic men inget annat.

Fransarna >>Vixen<< och Scandal som följde med är ganska dramatiska, känns som “instagramfransar”. Väldigt långa, tjocka, täta, motsatsen till naturliga. När jag väljer lösfransar så vill jag att dom ska ge effekt på ögat men det ska inte vara uppenbart att det är lösfransar. 😉

Deras >>Epic Ink Liner<< är som en tuschpenna, väldigt smal och bra spets som gör att du kan få till en perfekt vinge. Sitter väldigt bra och kostar runt 100-lappen.

Har ni några favoriter från NYX?

Läppglansen Cosmic MetalsPigment nr 11 som är vit och 12 som är den gröna.


3 kommentarer3 kommentarer om “Pressutskick från NYX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow vilken fin present att få. Jag är sån där att jag tycker nästan rosetten var finast av allt.😂 men jättefint smink med! Spännande.

    Reply
  • Killar har en tendens att tycka hundar som skäller o morrar “visar klass” vilket de tycker är väldigt kul. Så kan nog tänka mig att det är en viss skillnad i hur ni gör även om M kanske inte erkänner det😉

    Reply
  • Kan inte du börja med PR-unboxings på din youtube-kanal? Äääälskar sånna videos och känns som att du får hem så himla mycket roliga grejer 🙂

    Reply