Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:01 | August 23, 2017

Gratis rakhyvlar!

När jag fick förfrågan om att göra det här samarbetet igen blev jag så himla glad! Jag gjorde detta för något år sedan och det var ju hur uppskattat som helst av er och därför är det extra kul att jag för göra det igen. Jag älskar att få göra samarbeten och kampanjer som inte bara gynnar mig utan även er så även ni blir glada och nöjda!  😀

Nästan alla av oss äger ju en rakhyvel och vill man ha en bra sådan så kostar först och främst hyveln en del och för att rakningen ska bli så bra som möjligt är det ju viktigt att hela tiden har bra blad och dom är ju inte heller gratis. Men lyssna på detta:

EFI erbjuder ett gratis startpaket med Hydro Silk. Det enda man betalar för är frakt- och expeditionskostnaden som är 19kr. Hur går det till? Jo du tecknar dig upp dig för ett tillsvidare abonnemang som du kan avbryta när du vill. Det är inga som helst krav på köp eller andra villkor! 😀

Jag jobbar ju som skönhetsbloggare så jag får ju testa en hel del hyvlar men jag har alltid använt mig av denna sedan det senaste samarbetet jag gjorde med dom för att jag tycker att den är så bra! Jag kommer ihåg när jag började köpa rakhyvlar och det var engångsvarianter som jag “tyckte fungerade bra”. Men när jag väl började testa olika hyvlar insåg jag verkligen vilken skillnad det är på en hyvel och en ruggigt bra hyvel som man byter blad på.

Denna hyvel kommer verkligen åt det man vill ha bort då huvudet på rakhyveln följer med kroppens former. Det är hela fem blad som tar bort håret så du behöver alltså inte dra flera gånger och irritera huden, det räcker med ett drag och du är len som en babyrumpa. Huvudet på rakhyveln innehåller även fuktgivande serum med marina extrakter och sheasmör som hjälper till att återställa hudens naturliga fuktighet.

Produkten är väldigt lätt att beställa! Gå in på >>EFI.se<< och klicka er vidare till Hydro Silk, där till höger så fyller ni i era uppgifter och vips så läggs ett paket på lådan till dig. Och som sagt, du betalar 19kr, kan säga upp dig när du vill och det är inga som helst krav på köp eller andra villkor. Så passa på nu medan jag har det här samarbetet för att köpa rakhyvlar eller extra blad kanske inte är det roligaste för plånboken. 😉

Jag ska renovera badrummet så bry er inte om min “blommiga” kran. 😀7 kommentarer7 kommentarer om “Gratis rakhyvlar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En makeuparitist visade färgen lovecraft av kat von de everlast liqiued.vilken snygg färg. Kommer köpa fler av dom läppfärgerna. Och ska sitta länge kvar. Önskar bara dom fanns på fler ställen änn Sephora men tar men en halvtimme att åka dit. Kram. Nu ska jag läsa ditt inlägg här spännande. 😊

  Reply
 • Verkar toppenbra. Och smidigt. Ja det måste jag kolla upp.

  Reply
 • Men kranen är ju urläcker. Udda, aldrig sett en sådan.

  Reply
 • Men du har väl tagit bort din kroppsbehåring via laser och dylikt???

  Reply
 • De blommiga kranen var ju supercharmig! 🙂

  Reply
 • Jag köpte en sån men fick aldrig skriva i mina kontouppgifter? Dras de på faktura eller ?

  Reply
 • Hej hur går man bort från de abonnemanget eller medlemskapet????

  Reply