Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 7, 2017

Louis Vuitton Les Perfums Miniature set

Innan jag skulle lämna Malmö och mina fina vänner igår så kom Billy med den fina orangea påsen och de blå banden. Han sträckte fram den till mig och sa att han ville att jag skulle ha detta. Jag fick en chock och visste liksom inte vad jag skulle säga förutom tack, från hela mitt hjärta tack. Jag visste inte alls vad det var men när jag kollade blev jag så överraskad och glad för det var ju de omtalade miniparfymerna -Perfume carousel. De som syns på tumblr, pinterest, alla typer av beautyinspobilder. Det här är något som jag verkligen ville ha men inte vågar röra för att det är så fint. Det är mer som dekoration, inredning än något som ska kännas på kroppen just för att den är så fin!

Det är sju dofter, 10ml per flaska och en perfekt gåva att ge bort till någon som vill ha lyxigare dofter som kan varieras efter humör och känsla. Eller om man vill ha en riktigt lyxig middag med sina sju närmsta vänner och vill ha en extremt lyxig dukning så kan man ställa en flaska vid varje glas. Jag själv väljer nog att behålla alla för mig själv att stirra på. 😉

Pris: ca 2345kr


7 kommentarer7 kommentarer om “Louis Vuitton Les Perfums Miniature set”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför skriver du priset om det är en present ?? Eller ????
  Dålig stil.

  Reply
 • För jag tänkte att det kanske är någon som är sugen att köpa en sådan till någon…

  Reply
 • Seriöst, skriver eller pratar man om vad en present kostar. Tycker inte det är schysst mot den som givit presenten, att man tar reda på priset.
  Men det kanske är reklam.

  Reply
 • Nej men jag tänkte att folk kanske vill köpa!?

  Reply
 • Bra du skriver priset om någon vill köpa eller ge i present ha en fin vecka nu är solen här igen.😊

  Reply
 • precis 😀

  Reply
 • Ååh så fina, förstår att du inte vill använda dem. Superbra att du skrev priset, nu vet jag vad jag ska önska mig av mannen😀

  Reply