Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 3, 2017

Ritual Dao Anti-Perspirant Spray

Innehåller adlink


Något som ger mig lite panik är svettlukt. Inte ens när jag tränar vill jag lukta svett för att svett för mig betyder ohygien, och det är det. Man kan svettas utan att det luktar, anledning till varför det luktar är för att vätskan kommer i kontakt med bakterier som man har på kroppen och har man inte tvättat av sig dom så kommer det att lukta. Där har ni en väldigt bra anledning till att duscha varje morgon för på nätterna svettas vi mer än vad vi tror och trots att man har rena lakan så samlas bakterierna. Så att duscha två gånger om dagen är ingen ovanlighet för mig, jag duschar varje morgon och sedan på kvällen om jag har tränat. 🙂

Men jag tänkte ändå tipsa om en otroligt mysig antiperspirant för den här doften är så mjuk och behaglig. Den är från Rituals Dao- serie och det är ingen doft som man tänker är en typisk deo-doft tex som Rexona utan den känns mer som en varm bodylotion typ och tar heller inte över din parfym.

Skillnaden mellan deo och antiperspirant är att deo tar bort lukt och antiperspirant “limmar igen” så man inte blir blöt. Sedan finns det såklart både och och det här skulle jag säga är en sådan, man blir inte blöt och man håller en fräsch doft under armarna.

Jag själv föredrar spray framför roll och stick. Det kladdar inte alls lika mycket under armarna och man kan klä på sig ganska direkt utan att man får fläckar på kläderna. Just denna är nu på rea så behöver ni införskaffa lukta-gott-under-armarna så satsa på denna!

Pris: 90kr 72kr >>HÄR<<


2 kommentarer2 kommentarer om “Ritual Dao Anti-Perspirant Spray”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica! Tror du fått liknande fråga ang träning efter graviditet. Jag har nyligen fött mitt andra barn (2 månader sen) känner mig vilsen vad jag bör äta och senare börja röra på mig. Denna gång har jag mycket mage kvar (okej de har gått kort tid) men tror inte detta försvinner utan hjälp på traven. Har du tips på kost och när
    Man vågar sig till gymmet för tex marklyft och styrke övningar jag tränade tidigare? <3

    Reply
  • Hur gör du med håret när du tränat, för jag antar att du inte tvättar det varje gång du duschar? Tycker själv det är svårt, och ett hinder som gör att jag hoppar träningen tyvärr, då jag inte vill tvätta håret varje dag men inte känner mig helt ren om jag inte gör det.

    Reply