Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 1, 2017

Underbar doft till mannen!

Innehåller adlinks

Holy moly, jag smälter! YSL har vart en favorit hos mig när det kommer till herrdofter, jag kan känna igen den doften som en haj känner av blod i vatten och jag älskar det lika mycket. 😉 Deras doft La Nuit De L´Homme Eau Electrique påminner såklart om deras doft L´Homme, väldigt sensuell och attraherande, mjuk och mysig. Jag blir alldeles mjuk i kroppen när jag känner den här doften för den är så fantastisk! Jag har till och med sprayat den på mig själv så att jag kan dofta på den just för att den är så härlig! 😀

Toppnoterna är fruktigt äpple, mandarin medan du hittar lugnande lavendel i hjärtat. Basen som träder fram efter några timmar är sensuell vanilj och trä och sprudlande kryddor. Och när jag känner på den här doften så ser jag en dressad man med utländska drag, mörkt hår, mörka ögon och lite skäggstubb. 😉

Så alla damer därute som sitter hemma på en man som behöver en ny doft bör införskaffa denna, ni kommer inte bli besvikna men var beredd på att hålla ett öga på honom för damerna kommer att flockas. 😉

Pris: Från 500kr >>HÄR<<


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här