Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 31, 2017

Ekologisk bodylotion!

När jag hade min första Beauty Brunch kom jag i kontakt med det här märket som jag aldrig hört talas om innan -Tromborg. Det är ett danskt märke med fokus på miljön och tillverkar därför ekologiska produkter. Det första som slog mig med denna produkt var doften, helt underbar och frisk citrusdoft som även känns när du väl smort in dig med den. Doften är från eteriska oljor som inte bara ger en härlig doft på kroppen utan den påverkar även vårt sinne och ger oss energi. Så egentligen är det en bra produkt att starta dagen med men just pga konsistensen så kör jag den efter kvällsduschen. 😉

Denna produkt är rejält återfutkande för kroppen och efter en lång varm dusch eller bad så är den fantastisk att mojsa in kroppen i. Dock är produkten ganska tjock och fet i konsistensen så jag skulle säga att det är en creme mer än en lotion. Så är du rätt för feta cremer är detta inget för dig. Men jag som har en torr hud vill typ bara i denna men en till nackdel med fetare cremer är att eftersvettas du är det ett helskotta. Man blir så blöt och kladdig att man hellre föredrar att gå i långa kläder i utlandsvärme. 😀

Men min hud blir så otroligt mjuk och go efter denna creme, eller ja lotion, så nu är det bara den jag använder efter duschen innan jag kryper ner i sängen. Dock tycker jag att den är lite för dyr, den är typ som The Body Shops body butter så vill man inte lägga nästan 600 spänn på en kroppsprodukt så smit in på The Body Shop. 😉

Pris: 595kr och finns på bland annat Kicks

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Ekologisk bodylotion!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar sådana här feta cremer till huden när man är torr. Smörjer typ varenda liten del av min kropp numera, att vara återfuktad är så underskattat haha!

    Reply
  • Håller med. Älskar feta krämer. Så skönt och huden blir återfuktad. Ha en fin vecka. Tack för bra tips.

    Reply